Mijn 9 favo bikini's voor 2018!

Ik ben echt een onwijze koukleum, dus ik ben aan het aftellen tot het koude vriesweer voorbij is en we weer lekker kunnen genieten van het zomerse zonnetje. Langzaamaan druppelen de voorjaarscollecties de winkels en webshops binnen. En ik heb zelfs al een aantal prachtige bikini's online zien staan. Tijd om jullie een voorproefje te geven op het zomerseizoen!

In 2018 zijn er weer diverse bikini trends: zo komt de one shoulder bikini terug, de monokini en sportieve badpakken. De kleuren die we komend seizoen veel gaan zien zijn: wit, camel en legergroen. En laat nou net die laatste één van mijn favoriete kleuren zijn. Daarnaast staat deze kleur mooi bij ieder huidtype. Qua stofjes worden velvet en kanten bikini's een grote trend. Een witte kanten bikini staat bijvoorbeeld prachtig wanneer je een lekker kleurtje hebt.
De laatste trend van dit jaar zijn veters. Je kent wel de bikinibroekjes die je bij de heupen vastmaakt met een strik. Maar ook de high-waisted broekjes of de badpakken met veters aan de zijkant zijn een echte hit. Vorig jaar spotte je al aardig wat bikini's met veters, dat wordt dit jaar alleen maar meer.

Qua merken vind ik H&M, LASCANA en Zaful toppers. Waar ik bij H&M vaak een trendy exemplaar haal, gok ik bij Zaful op een toffe bikini in hopelijk de juiste maat (because you never know) & bij LASCANA een mooie bikini van goede kwaliteit. Waarbij ik niet bang hoef te zijn dat hij na twee keer zwemmen al verkleurd.


CONVERSATION

2 reacties:

  1. Oh die oranje vind ik echt mooi! Helaas is die al uitverkocht.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik zie een heleboel leuke bikini's van Lascana. Ik kende de site nog niet, maar ik word er helemaal hebberig van. xx

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM