De ideale handbagage koffer

 Afgelopen maanden heb ik een aantal mooie reizen gemaakt, zie Curaçao en Milaan. Maar ik miste nog een fijne handbagage koffer. Met mijn grote tas slepen beviel me niet zo goed namelijk. De ideale koffer vond ik in dit lichtblauwe exemplaar van CarryOn. Lees je mee?

Voor iedereen die dol is op citytrips, is deze kleine koffer echt een must. Deze mag namelijk mee de cabine in & zo hoef je geen extra kosten te betalen om een grote koffer in te laten checken. Ik mocht een mooi exemplaar bestellen bij de webshop Bagage Online. Ik wilde graag een tof, zomers kleurtje waar ik gelijk vrolijk van zou worden. Mét handige opbergvakjes, zodat de inhoud niet los in mijn koffer zit. En die heb ik gevonden in de CarryOn Wave Trolley 55 Pastel Blue.

De lichtgewicht handbagagekoffer voldoet aan de IATA norm (kleiner dan 56 x 40 x 25 cm) voor handbagage. De CarryOn Wave heeft een ruim hoofdcompartiment met inpakriemen en extra opbergvakjes (handig voor o.a. je paspoort & andere kleine spulletjes) met volledige afsluitbare rits. Daarnaast heeft de koffer vier soepele wielen en verstelbare trekstang, waardoor je hem super gemakkelijk mee kan nemen. En de koffer heeft een los cijferslot, handig tegen diefstal.

Ik heb de koffer nog niet uitgeprobeerd, maar sta nu te trappelen om op vakantie te gaan. De eerstvolgende trip die gepland staat is in het voorjaar naar de Ardennen. Een mooi moment om mijn nieuwe koffer uit te proberen.

Ben je niet zo'n fan van babyblauw? De koffer is er ook nog in het turquoise, anthraciet, champagne, aubergine en okergeel. En hij kost € 49,95.


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM