Musthaves voor dit najaar

In de herfst en winter breng ik veel meer tijd thuis door, dan in de lente en zomer. Daarom vind ik het altijd belangrijk dat ons huis lekker knus en gezellig is in de koudste periode van het jaar. Mijn vriend en ik willen nog dolgraag een houthaard in huis, want dat maakt het extra warm en gezellig. Ik was aan het rondsurfen voor leuke houthaarden, meubels en interieurspullen voor in huis voor deze herfst. Van mijn favorieten heb ik een overzichtje gemaakt. Kijk je mee?

Bovenstaande houthaard vind ik echt prachtig. Hij heeft een simpel, zwart design en je kan van alle kanten het haardvuur zien (meestal heeft een haard alleen aan de voorkant een ruitje). Het bijpassende houtrek van staal vind ik erg mooi! Ik zie die combinatie al helemaal voor me bij ons in huis. Het enige nadeel van houtblokken in huis (weet ik van mijn ouders vroeger) is dat het spinnen aantrekt. Getver haha.
De fauteuil met okergele fluwelen bekleden vind ik zo gaaf! We hebben veel groen, grijs en wit in huis, maar deze kleur past daar perfect bij. En het fluweel geeft het geheel een warme uitstraling.
Van het bijzettafeltje van draadstaal ben ik echt fan. We hebben al een mand van zwart draadstaal in huis voor onze plaids en kussens, maar deze zou daar mooi bij passen. En die deksel is handig, zo kan je hem als opbergmand gebruiken én bijzettafeltje.
Een grote trend op interieurgebied is een buffelschedel aan de muur. Ik vind ze zelf niet allemaal even mooi, maar deze schedel in naturelkleuren wel. De afmetingen zijn ook perfect, namelijk 40x15x50 cm. Hierdoor is het wel een eyecatcher, maar is hij niet té groot en te aanwezig aan de muur.
Deze wereldbol van metaal vind ik heel stoer en ik weet dat mijn vriend deze ook heel tof gaat vinden. Met zwarte stickertjes zou ik de plaatsen kunnen aangeven waar ik tot nu toe op vakantie ben geweest, dat maakt het nog iets persoonlijker.
Het fake fur kleed geeft ook extra warmte aan huis, wat bij de herfst en de winter past. Lekker voor warme voetjes op de koude vloer. Want we hebben - helaas - geen vloerverwarming.
En tot slot de mooie staande lamp met de mooie combinatie van hout en metaal, dat maakt de lamp stoer en tegelijkertijd ook warm.

Wat zijn jouw must-haves voor dit najaar?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Wat een leuke selectie! De mand met deksel, en het kleed heb ik al. De haard vind ik helemaal geweldig met het bijpassende houtrek. Jammer dat ik daar geen ruimte voor heb. Het stoeltje is ook super, maar persoonlijk zou ik liever een exemplaar met leuningen willen hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM