De 8 leukste jassen voor de herfst

Als ik 's ochtends naar mijn werk fiets realiseer ik me dat ik het toch echt moet gaan geloven: het begint herfst te worden. Het wordt weer eerder donker, de blaadjes vallen van de bomen en tijdens het wandelen zie ik glimmende kastanjes op de grond liggen. Stiekem vind ik het ook heerlijk om weer herfst-thee te drinken en met een dekentje op de bank te kruipen 's avonds. Het leuke van een nieuw seizoen vind ik ook het inslaan van een nieuwe garderobe. Iets wat zeker niet mag ontbreken is een mooie, warme herfst jas. Een trend deze herfst (en winter) is een oversized jas in een mooie pastel kleur, grijs met zwart geruite mantel of een fluffy fake fur. Heb jij al een fijne warme jas gekocht voor de herfst? Mijn acht favorieten deel ik met jullie :)Grijze wollen jas van Vila | Geruite jas van River Island | Camel wollen mantel van H&M | Roze wollen jas van TopshopLichtroze fake fur van H&M | Wollen poncho | Fake fur met print van H&M | Faux suede biker jacket van River Island |

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM