De 10 leukste schoenen voor deze herfst

De herfst is begonnen dus de laarzen komen weer tevoorschijn en de sandaaltjes, slippers en open schoenen verdwijnen achterin de kast. Tijd om te kijken of de laarsjes van vorig jaar nog goed zitten (en leuk staan) en zo niet, dan lekker shoppen! Ik koos 10 leuke schoenen uit die perfect zijn voor dit weer! Kijk je mee?

Iedere herfst zie je weer terugkerende trends en nieuwe. Een aantal trends die we veel gaan zien dit seizoen zijn; fake fur details, lakleer, prints en studs.


De bikerboots en combatboots zijn nog steeds populair, die zie je ook vrijwel iedere herfst en winter weer voorbij komen. Zeker omdat ze zo gemakkelijk te combineren zijn. De laarzen van Dr. Martens in het khaki staat zeker bovenaan mijn wishlist. Dit is wel wat anders dan dat ik normaal gesproken leuk vind en draag, maar toch trokken deze laarzen mijn aandacht. Ik combineer de stoere laarzen graag met een leuk jurkje of rokje. De Adidas Superstars zijn inmiddels in alle kleuren van de regenboog te koop. Toch vond ik deze wit met zwarte print erg gaaf! Ik heb zelf twee paar in mijn kast staan en draag ze regelmatig, want ze zitten heerlijk. Laarzen met (bloemen)prints zijn een grote trend deze herfst én het ziet er ook echt super leuk uit. Het geeft namelijk toch net iets extra’s aan deze anders vrij simpele laarsjes. Hoge laarzen tot over de knie zag je een paar jaar geleden heel veel en ook deze trend is weer terug. Een paar mooie beige, grijze of zwarte hoge laarzen mag niet in je garderobe ontbreken.

Wat zijn jouw favoriete schoenen voor de herfst?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. Ik vind die schoenen boven op de foto echt ontzettend leuk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. die korte laarsjes linksonder vind ik het mooiste.

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM