Mijn Ray-Ban Erika zonnebril

Sinds een week is het officieel zomer en dat betekent zonnebrillentijd! Ray-Ban is mijn favoriete merk. Ik heb twee brillen met een Aviator model, maar ik vond het tijd voor iets anders. Daarom ben ik voor het Erika-model gegaan. Kijk je mee naar dit mooie montuur?

Vorige week kreeg ik dit mooie Ray-Ban model van Brandfield binnen en ik kon hem meteen het hele weekend dragen. Lucky me! Om eerlijk te zijn draag ik de laatste paar jaar alleen nog maar merkzonnebrillen. Vroeger kocht ik altijd een simpele zonnebril bij H&M, maar deze gingen snel kapot en bood geen volledige UV bescherming. Sindsdien investeer ik liever in een duurdere zonnebril, zodat ik zeker weet dat mijn ogen goed beschermd zijn tegen de zon. Ik ga dus altijd voor zonnebrillen met 100% UV-protection. Ook tijdens het autorijden draag ik meestal een zonnebril, zodat ik niet verblind wordt door het zonnetje tijdens het rijden.


De bril is gemaakt van acetaat, wat licht is van gewicht. Dit biedt een optimaal draagcomfort. Het model heeft dunne zilveren pootjes en het bekende Ray-Ban logo'tje in het rechterglas. Ik heb de kleur havana gekozen, maar je kunt ‘m ook bestellen in mat zwart of sand. En als je de bril besteld voor 23.30 uur bij Brandfield, dan ontvang je hem de volgende dag al in huis. Tip: de Erika is nu afgeprijst van € 109,- voor € 95,-!


Ben je nog op zoek naar een mooie zonnebril voor de zomer? Dan kan ik je zeker de webshop van Brandfield aanraden!

Wat is jullie favoriete Ray-Ban model?

Deze review bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.

CONVERSATION

2 reacties:

INSTAGRAM