Summer essential: Furla Metropolis Senape Mango

De zomer komt steeds dichterbij en mijn zomer garderobe begint steeds meer vorm te krijgen. Ik heb een aantal mooie tassen in de standaard kleuren (bruin & zwart), maar ik miste nog een zomerse tas in vrolijke kleur. Dat werd de Furla Metropolis Senape Mango! Lees je met me mee?

Van Unique Bags & Travel mocht ik een paar weken geleden een prachtige tas uitzoeken om een blogartikel over te schrijven. Het was een lastige keuze, want ze hebben allerlei mooie merken in de collectie. Zoals Kate Spade, Patrizia Pepe, Calvin Klein en Furla. Uiteindelijk ben ik - zoals jullie kunnen zien - voor de Furla Metropolis crossbody tas gegaan. Een fijn klein tasje, waar alle nodige spulletjes in passen. Zelfs mijn iPhone 6S-plus past er in. Top!

Het tasje is in allerlei mooie kleuren en prints te koop. Ik besloot voor de kleur Senape Mango te gaan. Lekker zomers! En een kleur die je niet zoveel ziet. Soms is het even lastig combineren, maar het tasje fleurt iedere saaie outfit op. Tijdens een stapavondje ben ik vaak van een all-black outfit, maar met dit tasje ziet dat er opeens veel minder saai uit.

De Furla Metropolis is een tasje die je de laatste tijd veel voorbij ziet komen. Door het mooie, elegante design en de verscheidenheid aan kleuren hebben diverse bloggers hem in hun bezit. De tas heeft gouden details en een kliksluiting. Aan de binnenkant van het tasje zit een handig klein insteekvakje, waar mijn pasjes en huissleutel in passen. De schouderriem is afneembaar en met een trucje ook verstelbaar. Ik vind het namelijk fijn om hem soms als crossbody te dragen en een andere keer als schoudertas. Zo is hij telkens de perfecte lengte.

Het tasje heeft als afmetingen: 17 x 7.5 x 13 cm. Niet heel groot, maar ik neem toch niet veel mee als ik naar het terras ga of een avondje ga stappen. Mijn pinpas, ID, huissleutel, lipstick en telefoon passen er gemakkelijk in. Het tasje is van echt leer en erg goede kwaliteit. Natuurlijk betaal je daar ook voor, maar mede door de goede kwaliteit gaat het tasje erg lang mee. Een musthave dus!

Om jullie wat inspiratie te geven voor hoe ik het tasje zou combineren, heb ik deze collage gemaakt:


Hoe zou jij het tasje combineren?


CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM