Mijn Desenio posters + kortingscode!

Onze uitbouw is twee weken geleden opgeleverd en ik ben de afgelopen periode druk geweest met inrichten. Op Instagram zag ik vaak posters voorbij komen van het Scandinavische merk Desenio. Samen met mijn vriend heb ik twee prachtige exemplaren uitgezocht die we goed bij onze stijl en eetkamer vinden passen. En we zijn er erg blij mee. 

Desenio bestaat sinds 2010 en heeft een eigen designteam. Daarnaast werken ze samen met kunstenaars van over de hele wereld. Hierdoor hebben ze een gevarieerd aanbod van honderden posters en (grafische) prints. Zo zit er voor iedereen wel wat tussen. Bij de posters en prints kan je ook bijpassende lijsten bestellen in zwart of wit hout, eiken, zilver, goud, koper. Als je een lijst niet mooi vind kan je de posters ook ophangen met een klem of washi tape. Dat geeft ook een gaaf effect. 


We zijn best een tijd bezig geweest met een keuze maken. Want er zijn echt heel veel mooie posters. Bijvoorbeeld met planten, dieren, mode, grafisch, quotes of natuur. Om je te helpen heeft Desenio een aantal mooie combi's samengesteld, de 'perfect pairs'. En daar hebben we er uiteindelijk een van uitgekozen. Wij zijn voor The Butchers Beef Cuts gegaan in combinatie met The Red Wine Guide. Mooie strakke, zwart met witte posters met een leuke informatieve uitleg. Daarnaast vond ik het ook fijn dat de posters in een interieur zijn gefotografeerd. Zo krijg je echt een idee van hoe het er bij jou thuis uit komt te zien. Het fijne is dat wij dezelfde kast hebben als die vaak op de interieurfoto's wordt gebruikt. Zo leek het al helemaal of ze al bij ons aan de muur hingen. Super leuk en handig!


Voor de posters en prints kan je kiezen uit verschillende formaten. De kleinste poster is 13x18 cm en de grootste 70x100 cm. Wij zijn voor het formaat 50x70 gegaan. De posters kan je makkelijk online bestellen bij Desenio. De levertijd is tussen de 3 en de 8 dagen. Super snel! Je krijgt de posters opgerold in een stevige, stoere koker thuisgestuurd. 

Benieuwd naar de posters en prints van Desenio? Speciaal voor jullie heb ik nu een kortingscode! Want met de code: 'taradevriend25' krijg je van 21 tot en met 23 maart 2017 wel 25 procent korting op posters! Neem dus snel een kijkje en bestel je favorieten. 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM