Je woning netjes en snel verhuren

Mijn oom en tante hebben al ruim twee jaar hun huis te koop staan, maar kunnen geen geschikte koper vinden. Omdat ze al wel een ander huis hebben gekocht, geeft ze dat een hoop gedoe. Sinds kort hebben ze besloten om hun huis aan te gaan bieden op de huurmarkt. Echter is een geschikte, nette huurder vinden erg lastig merken ze. Een verhuurspecialist inschakelen kan dan een uitkomst zijn. Ik vertel je er in deze blogpost alles over.

Een verhuurspecialist, ook wel verhuurmakelaar genoemd bemiddelt tussen huurder en verhuurder. Een verhuurmakelaar kan alles voor je uit handen nemen. Zo kunnen ze een uitgebreide fotoshoot van je  huis verzorgen en gerichte marketing campagnes inzetten om zo snel mogelijk een geschikte huurder te vinden. Daarnaast kunnen ze een huurcontract voor je opstellen en de werkgeversverklaringen en het kopie paspoort natrekken van potentiële huurders. Ook kunnen ze assisteren wanneer een nieuwe huurder zijn intrek in je woning neemt. De verhuurmakelaar zorgt ervoor dat je als verhuurder de eerste betaling van de huur en borg tegemoet kunt zien. En ook kunnen ze als contactpersoon fungeren voor het onderhoud en eventuele reparaties aan je woning. Vertrekt de huurder, dan kan de verhuurmakelaar de eindcontrole doen en zaken regelen rond de borg.


Een goede verhuurmakelaar in Zuid Nederland is Stoit. Zij zijn een verhuurmakelaar in Eindhoven. Via hen kun je een woning huren of je woning verhuren. Voor huurders onderscheiden ze zich door vooraf de woonwensen te inventariseren en door ruim de tijd te nemen voor een professionele bezichtiging van enkele voor jou interessante woningen. Uiteraard staan zij je met een jarenlange ervaring en kennis bij op het gebied van woonruimte, informatie over woonplaats en meer specifiek de wijk, bouwtechnische aspecten en een uitgebreide (voor)inspectie.

Wil je je huis verhuren? Stoit is dé verhuurmakelaar als het aankomt op het verhuren van woonhuizen of woonruimtes aan expats. Je ontvangt van Stoit profielschetsen van huurders en zij kunnen – vrijblijvend – je woning komen bezichtigen. Stoit heeft goede contacten en verhuurt dan ook veel aan medewerkers van bedrijven zoals ASML, Daf, Philips en IBM. Dankzij het grote netwerk van Stoit is een betrouwbare huurder snel gevonden. Expats zijn over het algemeen hoog opgeleid en verdienen doorgaans een stabiel inkomen. Daarnaast zijn het nette huurders. Je woning verhuren in Eindhoven is dan ook snel geregeld via de verhuurmakelaar.

 

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM