7 mooie jurken voor een bruiloft

Herinneren jullie mijn blogpost uit 2013 nog waarin ik dresscode tips geef voor als je bent uitgenodigd voor een bruiloft? Ik zag laatst dat dit artikel tot één van mijn best gelezen artikelen behoord. Nu het bruiloftseizoen van 2017 weer langzaam aan begint, vond ik het tijd voor een update. Ik heb mijn favorieten uitgekozen bij de webshop van Esprit. Kijk je mee?

Voor de bruid en bruidegom is het een belangrijke beslissing wat ze op hun trouwdag aandoen. Maar ook voor de gasten is het niet altijd gemakkelijk. Want wat trek je als gast aan naar een bruiloft? Ik geef je graag een aantal tips en inspiratie. Staat er een duidelijke dresscode op de uitnodiging? Zoals Tenue de Ville, Black Tie of Casual Chic? Of wordt er om een bepaalde kleur gevraagd? Het is voor het bruidspaar erg belangrijk dat je je aan de gevraagde dresscode houdt. Het kan ook zijn dat er geen officiële dresscode is, maar dan wordt alsnog verwacht dat je stijlvol en netjes gekleed gaat. Een spijkerbroek of trui is een no go (tenzij het natuurlijk nadrukkelijk wordt gevraagd of past bij het thema) en ook een witte jurk is niet gepast. Daarnaast is het belangrijk om te kijken naar de locatie van de bruiloft. Het jurkje dat je aantrekt naar een bruiloft met een plechtigheid in de kerk is natuurlijk anders dan een feest op een strandtent. Wel kan je bijvoorbeeld in de kerk je jurkje combineren met een mooie bolero of vest, die je tijdens het feest erna uit kan doen. 

Daarnaast moet je voor jezelf bepalen of je voor een lange of een korte jurk wilt gaan, er is keus genoeg. Trends dit seizoen zijn jurken in poedertinten, turquoise, lavendel en rood. Gecombineerd met opvallende metallic accessoires en pumps. Hieronder zie je mijn favorieten. Vooral de lichtblauwe kanten jurk vind ik prachtig en is mijn favoriet! 

Meer lezen over jurkjes, bruidsmode en bruiloften in Zeeland? 
Lees dan eens mijn andere blog: Zews.nl!

CONVERSATION

0 reacties:

Een reactie posten

INSTAGRAM