Mijn bucketlist (2016)

Een van mijn populairste blogberichten is mijn bucketlist. Daarom vond ik het tijd om deze een update te geven. Een aantal mooie items op mijn lijst heb ik de afgelopen jaren al door mogen strepen. Maar ik heb nog veel dromen/wensen te gaan. Ik hoop op 1 januari 2017 de nieuwjaarsduik te doen en wil graag een Canon spiegelreflex camera te kopen. En hopelijk  komende zomer op vakantie naar Italië of de Caraïben. En in oktober heb ik afgesproken met een vriendin om de de Ladiesrun van de Kustmarathon te rennen, die is 10 kilometer.  

◇ De 10k Ladiesrun rennen binnen het uur
  Helikopter vlucht maken
Top van de Eiffeltoren beklimmen
 Duikles nemen in de Caraïben
 Canon spiegelreflex camera kopen
◇ De ABC-eilanden bezoeken
 Zwemmen met schildpadden
 Auschwitz bezoeken
 Naar concert van John Legend
 Schieten op een schietbaan
 Over mijn spinnenangst heen komen
◇ Meer offline-tijd nemen
 Paintballen
 1000 volgers op Bloglovin'
 Een professionele manicure nemen
Fulltime baan in de communicatie/marketing
 Slot vastmaken aan een lovebridge
 Ballonvaart maken
 Naar een NBA basketbalwedstrijd in de VS
◇ Meer kennis opdoen van Online Marketing 

 Paddle boarden
 Ibiza bezoeken
 Meedoen aan de nieuwjaarsduik
◇ In een restaurant alleen maar toetjes bestellen
◇ Yoga les volgen
 Naar Bora Bora op vakantie
◇ Hbo diploma halen
 Disneyworld Paris bezoeken
 Citytrip New York
◇ Meedoen aan een Color run
 Wens doen in de Trevi Fontijn (Rome)
 Met dolfijnen zwemmen
 Skydiven
 Gondelvaart maken in Venetië
 Impulsief een roadtrip maken
 IJs eten in Italië
 Leren kitesurfen
 Abseilen vanaf de Euromast
◇ Basis Italiaans leren
◇ Studieschuld aflossen

                                

Heb jij een Bucketlist? En wat zijn jouw dromen?

CONVERSATION

3 reacties:

  1. Gave bucketlist! Bij bijna alles denk ik: jaaa dit wil ik ook ooit nog eens doen! Ik wil ook nog een keer naar mijn achternicht in Auckland, rondtrekken door Vietnam/Maleisië/Filipijnen, de zoutvlaktes van Bolivia zien, naar de Malediven, trouwjurk aan en parachutespringen (ik kan hier lang over door gaan haha!). Wel heel fijn om zo'n lijst te maken en om ook te zien wat je al bereikt hebt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe lijst! Vooral met dolfijnen zwemmen vind ik leuk, dat was vroeger mijn grootste droom en stiekem nog steeds wel. Daarnaast wil ik echt nog zoveel steden en landen bezoeken, ik denk dat daar een aparte lijst voor gemaakt zou moeten worden haha.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gave lijst! Ik ben bezig met basis Italiaans en ook de wens bij de Trevi heb ik al afgestreept. New York is ook een enorme wens van mij! X

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM