DIY doorzichtige fotolijstjes

Leuke DIY met doorzichtig fotolijstje Action
Een tijdje terug kocht ik deze doorzichtige fotolijstjes bij de Action, met het idee om er iets leuks in te doen. En toen we vorige week een boswandeling maakten met onze hond en ik al die prachtige herfstbladeren zag liggen, bedacht ik me opeens dat het leuk zou zijn om deze in de lijstjes te doen. Dat is weer eens wat anders dan een herfsttafel. Ik weet trouwens niet wat deze blaadjes gaan doen. (Ik denk verkleuren en opdrogen?) Dus ik ben heel benieuwd watvoor effect dat gaat geven. In ieder geval leuk om dat proces te zien!

Doorzichtig fotolijstje Action
Dit is het fotolijstje wat ik kocht bij de Action. Ik geloof voor iets van 3 euro. Je hebt ze met allerlei afbeeldingen, zoals veertjes en quotes. 

Doorzichtig fotolijstje Action
Tussen de twee dunne glasplaten zit de afbeelding. Deze heb ik er voorzichtig uitgehaald. 

Doorzichtig fotolijstje Action
Ik had verschillende bladeren verzameld en heb gekeken welke het beste in het lijstje paste. Toen heb ik het blad voorzichtig tussen de twee glasplaten gelegd. En het blad in het lijstje geschoven. 

Eigenlijk een heel simpel klusje, maar het ziet er toch leuk uit voor de herfst :)

Heb jij je interieur al herfstklaar gemaakt?


CONVERSATION

2 reacties:

INSTAGRAM