Mijn Primark wishlist

Mijn Primark wishlist herfst 2016
Over twee weken ga ik een dagje naar Gent met een vriendin. Lekker lunchen, rondkijken en winkelen. Gent heeft ook een grote Primark, dus ik heb alvast even de collectie bekeken online en een wishlist gemaakt. 

Mijn Primark wishlist herfst 2016
Ik zoek nog een warme (grijze) winterjas en vond dit modelletje met twee knopen erg leuk! Daarnaast heb ik veel positieve reviews gelezen over de foundations van Primark, dus daar neem ik er ook zeker eentje van mee om te testen. Verder vind ik de truien leuk in de herfstcollectie. En zoek ik nog een paar overknee boots met platte zool. Hopelijk hebben ze deze al in de winkel!

Wat staat er nog op jouw wishlist? En ben je deze herfst al bij de Primark geweest?CONVERSATION

2 reacties:

  1. Die grijze jas is mooi! Ik ga zelf over 3 weken naar primark venlo :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige items! De grijze jas en broek zijn mijn favoriet! Ze hebben ook geweldige fluwelen items in de collectie die ik wil proberen te bemachtigen!

    www.girlalmighty.nl

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM