Kerstcadeau van Daniel Wellington

Laatst ontving ik dit prachtige horloge van Daniel Wellington. En ik ben er echt super blij mee! Hij is van de nieuwe Dapper-collectie. En eigenlijk is deze collectie voor mannen, maar hij kan dus ook prima voor vrouwen. Deze eyecatcher is net even anders dan de Classic-collectie, waar mijn vorige horloge van is. Benieuwd naar mijn nieuwste aanwinst + een fijne kortingscode? Lees dan snel verder..


De Dapper collectie is te herkennen aan de blauwe wijzers en romeinse cijfers. Ik heb gekozen voor de Dapper Sheffield met een zwart bandje en zilveren wijzerplaat. Nieuw bij dit horloge is ook de datumdisplay. Super handig! Het bandje is van echt italiaans leer en blijft dus mooi, ookal draag je het horloge iedere dag. Deze variant kost 249,- euro en is te koop in vijf verschillende kleuren.

Het leuke aan de horloges van Daniel Wellington vind ik dat je kan varieren met de bandjes. Deze zijn namelijk los te bestellen. Zo kan je dagelijks je horloge aanpassen bij je outfit. Ik ben zelf super happy met mijn nieuwste aanwinst, want ik draag mijn Daniel Wellington Classic Bristol horloge nog steeds dagelijks. Ze zitten fijn, hebben een mooi design en zijn super licht.


Ben jij nog op zoek naar een mooi kerstcadeau voor familie, je vriend/vriendin of voor jezelf? Met de kortingscode 'kerstmeisje' krijg je nu 15 % korting op de gehele collectie! Daarnaast is het free worlwide shipping, waardoor je geen verzendkosten hoeft te betalen. De code werkt nog tot 31 december 2015, dus wees er snel bij!


CONVERSATION

2 reacties:

INSTAGRAM