Mijn nieuwe hoesjes voor mijn iPhone 6

Ik ben nu alweer bijna een jaar de trotste eigenaar van de iPhone 6. En ik ben er nog steeds super happy mee. Omdat ik - best - onhandig ben, is het voor mij een must om een hoesje rond mijn telefoon te doen die mijn telefoon beschermd als hij op de grond valt. Tot mijn spijt heb ik mijn telefoon namelijk al een aantal keer laten vallen. Gelukkig is hij daar heel uitgekomen, zonder krasjes of barsten. Mede dankzij deze mooie hoesjes. Benieuwd waar ik ze besteld heb? Lees dan verder.

Als eerste dit fashionable hoesje van het merk Case-tastic. Deze verkopen ze onder andere bij TelecomTelecom.nl. Dit softcover hoesje beschermd je telefoon prima tegen vallen en bovendien ziet je telefoon er mooi uit. De hoesjes zijn met grote zorg ontworpen waardoor hij perfect je telefoon omsluit. Ook je volumeknoppen en uitknop worden beschermd door dit hoesje. En ze werken nog steeds prima. (soms heb je zo'n hoesje waardoor je namelijk amper je knoppen nog kan gebruiken. 

Als tweede bestelde ik de Mobiparts Premium Pouch. In size 3XL. Deze is prima geschikt voor de iPhone 6. Het fijnste aan dit hoesje vind ik dat mijn andere hoesje hierboven erin kan. Dat geeft extra bescherming aan mijn iPhone. Het hoesje hierboven zorgt ervoor dat als ik per ongeluk mijn iPhone uit mijn handen laat vallen, hij goed beschermd is. En de Premium Pouch zorg ervoor dat er geen krasjes op mijn telefoon komen als ik mijn telefoon bijv. samen met mijn sleutelbos in mijn tas doe. Prima bescherming zo!


Ben je ook op zoek naar een mooi en stevig hoesje voor je Apple iPhone? Of heb je bijv. een Samsung Galaxy S6 Edge+ die je in een nieuw jasje wilt steken? Neem dan eens een kijkje op de webshop TelecomTelecom.nl.                                                                                    Deze review bevat producten die door een merk / bedrijf zijn opgestuurd.

CONVERSATION

3 reacties:

INSTAGRAM