The H&M Autumn collection

Hi there! Vandaag komt de langverwachte H&M Autumn collection online. Met prachtige items voor de herfst en winter. De collectie is ook nu al goed te dragen, zoals de prachtige zwarte ballerina's en het beige rokje! Hierboven zie je mijn favorieten en de kleur beige springt eruit zie ik! Ik hou altijd wel van de rustige warme aardetinten voor de herfst & winter. Benieuwd naar meer items van de collectie? Lees dan verder!

Wat zijn jouw favoriete items van de nieuwe collectie?

CONVERSATION

8 reacties:

 1. De H&M heeft ieder seizoen weer toffe collecties. Op de een of andere manier vind ik de herfst- en wintercollectie altijd het leukst, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat een ge-wel-dige collectie, vooral de kleuren spreken mij enorm aan. Laat de herfst maar komen! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeh ik ben echt dol op die kleuren :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik hou altijd van de Divided collecties :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik vind de nieuwe collectie onwijs leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw de nieuwe collectie is erg leuk, ik wil zeker weten die witte EN zwarte koltrui en die hoed! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. ik vind de kollectie super vooral dat bruine rok

  liefs,

  Virgit

  www.preppyfashionist.com

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM