De leukste jurkjes van dit moment

Jurkjes zijn echt ideaal met dat warme weer van laatste tijd. Ze zijn heerlijk koel en perfect om aan te doen naar school, werk, strand, uit eten etc. Ik vind het altijd lastig om hét perfecte jurkje te vinden voor een bepaalde gelegenheid. En daarom heb ik helaas niet zoveel jurkjes in mijn kledingkast. Een goede reden om het internet af te speuren! Hierboven zie je mijn favorieten. Kijk je met me mee?

Benieuwd naar de trends van dit moment op het gebied van jurkjes? Hierboven zie je ze! Jurkjes met col ga je veel zien deze zomer (en herfst! maar daar wil ik nog niet aan denken brrr) En denim jurkjes blijf je ook veel zien. Vooral de getailleerde modellen. Daarnaast zie je de gedrapeerde jurkjes (en rokjes) heel veel. Dit grijze exemplaar is van de H&M. En is de sporty-chic trend er nog steeds. En hoe kan het dan ook anders dat ik voor het merk Adidas ga haha. My favourite! Het jurkje kwam ik tegen in de webshop van Otto. 

Je vind alle jurkjes van de collage hierboven in deze webshops:

Q: Waar slaag jij altijd voor je jurkjes?

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Het witte en grijze jurkje op de eerste foto zijn erg leuk. Heerlijk met dit weer!

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM