My current wishlist


Op de een of andere manier shop ik vaker voor winterkleding, dan voor zomerkleding. Misschien komt het wel doordat we in Nederland maar zo weinig mooie zomerdagen hebben. In mijn hoofd ben ik ook echt al bezig met de herfstcollecties van de grote modeketens. Maar begrijp me niet verkeerd hoor! Qua mode hou ik van de herfst en winter, maar écht niet qua weer buiten. Ik haat het als ik s'ochtends uit mijn bed stap om naar mijn werk te gaan en ik hoor het buiten weer regenen.. Maar even to-the-point, hierboven zie je mijn wishlist van dit moment. Kijk je met me mee?


Ik ben echt dol op Adidas en heb sinds kort mijn 4e paar schoenen (oeps haha!) en na het zwarte t-shirt met Adidas Originals logo in mijn garderobe, lijkt deze trui me echt perfect voor de koudere zomeravonden en de herfst. Je vindt hem bij Zalando.
Al sinds ik deze Michael Kors Selma tas in mijn handen had in de Michael Kors winkel in Rotterdam, ben ik verliefd. Hij is zo pretty! Helaas staat deze al een tijd op mijn wishlist en heb ik hem nog niet aangeschaft, omdat hij best prijzig is. En mijn vriend en ik zijn aan het sparen voor onze vakantie. Maar hoe dan ook, deze tas komt er, ik weet het zeker haha.


Rood vind ik een leuke kleur, vooral omdat het goed te combineren is met zwart en wit (de kleuren waar zo ongeveer mijn hele kledingkast uit bestaat). Deze hoed & schoenen spotte ik in de webshop van H&M. Ik hou van sneakers - en het is me helaas niet gelukt om een paar Adidas Supercolors te bemachtigen - daarom vind ik deze sneakers een mooie look-a-like. Helaas dachten meer mensen dat, want de schoenen zijn al een maand uitverkocht. Jammer!
Naast rood, vind ik roestrood ook een erg mooie kleur. Het is een kleur die eigenlijk iedereen wel staat en het is weer eens wat anders dan de standaard kleurtjes. Het rokje van H&M heb ik ook al een tijdje op het oog. Ik weet nog steeds niet of ik hem nou super tof vind of oubollig. Misschien moet ik hem gewoon een keertje passen. Wat vinden jullie van het rokje?
Deze ketting zag ik in de webshop van Zara tussen de nieuwe collectie staan. Ik vind de combinatie van het turkoois met oranje heel apart. Maar het staat denk ik super op een basic outfit als statement item. 
Deze beauty's van maar liefst 11,5 cm vond ik ook in de webshop van H&M. Ik denk dat ze nog best comfortabel lopen met dat extra bandje rond je enkel voor stevigheid. De prijs (€ 49,95) vind ik dan weer wat minder voor imitatieleer en niet erg h&m. 


Wat staat er momenteel bij jou op je wishlist?CONVERSATION

12 reacties:

 1. Die heels zijn echt prachtig! Jammer dat ze zo prijzig zijn.. x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! <3 En idd jammer van de prijs/kwaliteit verhouding

   Verwijderen
 2. Jaa dat rokje vind ik zo leuk! Ik heb zo'n soortgelijk rokje in het suedebruin, ook van H&M :)
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijke herfst inspiratie! Ik vind shoppen voor de herfst, lente en winter ook altijd makkelijker en zoveeeel meer keus. Ik vind vooral die Adidas trui en rode sneakers top voor deze herfst! #wishlist

  Liefs, Lauren
  www.lachanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Gelukkig ben ik niet de enige die dat vind <3

   Verwijderen
 4. Prachtige wishlist! Fantastische hakken zeg! wauw!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM