Mijn nieuwe Adidas sneakers

Adidas is mijn favoriete sneaker merk. Afgelopen jaar heb ik de zwart met witte Superstar gekocht en de Stan Smith met zebra achterkant. Ze lopen echt heerlijk en passen bij elke outfit. Ik wilde al voor langere tijd de witte Superstar aanschaffen, alleen ze waren telkens overal uitverkocht. Totdat ze vorige week weer werden aangevuld bij Zalando. Ik heb geen moment getwijfeld en ze direct in mijn winkelmandje gegooid. Het leukste was dat ik ook nog eens een mooie kortingscode had voor 10% waardoor de schoenen ook nog eens goedkoper waren! Lees je met me mee?


De schoenen zijn nog steeds in alle maten verkrijgbaar: hier. Dus als je ze ook nog wilt bestellen, wees er dan snel bij! De kortingscode van 10% die ik heb gebruikt is van Kortingscode.nl en je vind de code hier. De kortingscode is nog geldig tot juli en werkt op alle producten van Zalando. Dus niet te lang wachten met bestellen! :)

CONVERSATION

3 reacties:

INSTAGRAM