Nieuwe zonnebrillen

Met het heerlijke weer van afgelopen weekend mag een zonnebril op ons neus echt niet ontbreken. Een van de trends deze zomer op het gebied van zonnebrillen zijn ronde glazen. Deze twee leukjes spotte ik in de webshop van Beautiful Bijoux. Hiermee maak je je outfit deze zomer helemaal compleet. Lees je met me mee?
Zonnebrillen zijn er in de eerste plaats om je ogen tegen de zon te beschermen. Maar daarnaast maken ze ook je outfit mooi af. Zelf ben ik altijd meer van de pilotenbrillen, maar toen ik deze opzette stond hij erg leuk! En doordat er een bruine en zwarte versie is van deze bril, past het perfect bij elke outfit. Zelf heeft de zwarte mijn voorkeur, omdat deze mooi past bij mijn leren jasje.


Welk model vind jij het leukst van zonnebrillen?

CONVERSATION

2 reacties:

  1. wist niet dat beautiful-bijoux ook leuke zonnebrillen had!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke brillen! Ik vind ze allebei eigenlijk leuk, ligt net aan je outfit :).

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM