Statement sieraden

Gisteren kwam er weer een nieuw artikel van mij online op Beautiful Bijoux over deze prachtige statement sieraden. Met een mooie statement ketting, ring of oorbellen maak je je outfit helemaal af. Dus ik heb vier mooie items uitgekozen in de webshop die ik graag aan jullie wilde laten zien. Kijk je met me mee?

Statement sieraden zijn al enkele jaren een trend en ook weer in 2015 gaan we ze veel zien. Dit jaar bevatten de statement sieraden vooral veel Ibiza invloeden. Dat betekent een hoop kleur, veertjes en franjes. En vooral de kleur turkoois gaan we veel zien. De ring die ik hierboven draag is mijn favoriet. Ik vind deze kleur erg mooi in combinatie met zilver. En ik weet nu al dat ik hem veel ga dragen dit festival seizoen! 

Hieronder wat inspiratie over hoe je statement sieraden kan combineren:

Hoe combineer jij statement sieraden?

CONVERSATION

8 reacties:

INSTAGRAM