Sportkleding wishlist

Vorige week heb ik besloten om even te stoppen met de guide van Kayla Itsines, omdat ik het veel te druk had met school en werk. Maar maandag ben ik van plan het weer op te gaan pakken. Als extra motivatie heb ik een leuke wishlist samengesteld met sportkleding. Kijk je met me mee?
Er is zoveel keus in sportkleding, maar mijn favoriete merken zijn toch wel Adidas, Nike en H&M. Mijn favoriet van de wishlist is de Adidas Supercolor, maar helaas zijn deze echt overal uitverkocht in deze kleur. Hopelijk worden ze nog aangevuld in deze kleur, maar ik denk - helaas - niet meer. Verder vind ik het zwarte shirt met '94 opdruk van H&M heel gaaf en de top heeft een heel fijn stofje, ideaal om in te sporten! Verder vind ik het zwarte vest van Adidas ook erg leuk - en deze ga ik zeker als een van de eerste items aanschaffen!


Welke sportmerken zijn jouw favoriet?

CONVERSATION

6 reacties:

 1. Toffe items! En succes alvast met Kayla! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ik heb zo'n verslaving aan het shoppen van sport-bh's! Ik vind het zo leuk om 1000 verschillende te hebben, hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ik wil heel graag nieuwe sport kleren van Victoria's Secret!

  liefs, Brittany

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijk lekker veel roze, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke items! Zelf ben ik opzoek naar een fijne sportlegging, maar ik weet niet zo goed waar ik moet kijken. Ik wil namelijk nog geen hele dure kopen omdat ik net wil beginnen met hardlopen.

  Natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM