Snake my day grey

Hi allemaal! Vorige week kwam alweer mijn tweede artikel voor Beautiful Bijoux online. Deze keer schreef ik een artikel over de mooie Snake My Day Grey armband en de Love is in the Air ring. Ik hou van statement sieraden en deze drukke armband is daar een van. Kijken jullie met me mee?
Als eerste item koos ik voor de Snake My Day armband in de kleur grijs. Ik heb veel zwart, wit en grijs in mijn kledingkast en deze armband past daar mooi bij. Naast deze kleur verkoopt de webshop ook nog de armband in het bruin. Het slotje van de armband is even wennen - of misschien ben ik wel gewoon onhandig - maar na even prutsen krijg je hem dicht. Ik had hem eerst samen met mijn horloge aan, maar dat vond ik too much. Los of in combinatie met deze ring vind ik hem heel gaaf staan!

Als tweede koos ik voor de ring Love is in the Air in de kleur rosé. Ik vind het een prachtige kleur, maar vaak lastig om aan sieraden in deze kleur te komen. Vaak is het goud of zilver. Daarom ben ik super blij met deze. En een hartje is altijd leuk toch? <3

Ik ben heel benieuwd wat jullie van deze sieraden vinden!

Je vind ze hier & hier.

CONVERSATION

7 reacties:

INSTAGRAM