Photo Diary #20

Ik heb weer een heerlijke week achter de rug. Ik ontving een aantal leuke pakketjes, ging lekker sushi eten met mijn vriend, in het zonnetje op het terras gezeten en wijntjes gedaan met vriendinnen. Verder begin ik volgend week met mijn nieuwe baan, waar ik erg veel zin in heb! Lees je met me mee?

Ik heb een abonnement op Cosmopolitan en ik vind het een erg leuk blad om te lezen. Vooral lekker op ons balkon in het zonnetje, wat afgelopen week prima kon! Verder schreef ik maandag weer een artikel voor Beautiful Bijoux over deze prachtige statement sieraden in hun webshop. Mijn favoriet is de turkoois kleurige ring, zo gaaf! Verder kocht ik bij H&M deze fijne jeans. Ik heb hem ook al in het zwart en hij zit echt heerlijk!

Dinsdag ontving ik dit super leuke pakketje met horloge van Cluse. Ik vind het horloge echt prachtig en hij kan met alles gecombineerd worden. Ik heb hem al elke dag om gehad sinds ik hem binnen kreeg haha. S'Avonds gingen mijn vriend en ik sushi eten - ja weeral haha oeps! We zijn er echt aan verslaafd. Mijn favorieten zijn de pittige tonijn-sushi en de komkommersushi. Zo lekker! 

Woensdag was het echt heerlijk weer, volgens mij wel zo'n 22 graden. Mijn vriend en ik hadden met vrienden van ons afgesproken op het terras waar we heerlijk de hele dag in het zonnetje hebben gezeten. Omdat het 's avonds nog steeds heerlijk warm was, besloten we ook maar lekker wat te eten op het terras. Ik bestelde deze heerlijke salade met spekjes en geitenkaas, yum! 

Donderdag had ik de tweede ronde van mijn sollicitatie en moest ik een spellingtoets maken. Hij ging super goed! En ik hoorde een dag later dat ik mag starten! Wauw ik ben zo blij! En ik kan niet wachten om te beginnen. Voordat ik in de trein terug naar huis stapte kocht ik nog een flesje water en een heerlijke chocoladereep van Tony Chocolonely. In de trein vind ik het ook heerlijk om te lezen. Ik had mijn boek Voor Jou van Jojo Moyes uitgelezen, wauw wat een prachtig boek is dat! Echt een aanrader! 'S avonds kookte ik deze heerlijke wraps voor mijn vriend en mij. 

Vrijdag kwam een vriendin uit Leiden een dagje naar Vlissingen. Super gezellig, want ik had haar alweer een tijdje niet gezien. We besloten naar de boulevard te gaan, want het was heerlijk zonnig die dag. Daarna gingen we boodschappen doen en koken samen met een andere vriendin van ons. Daarna kwamen er nog een paar vrienden en gingen we spelletjes & wijntjes doen. We besloten daarna ook nog even de stad in te gaan. Ik lag geloof ik pas half 5 in mijn bed. Maar het was weer een heerlijke avond <3

Het weekend was heerlijk relaxt. Ik deed nog wat klusjes in huis, want nu ik weer fulltime ga werken heb ik daar doordeweeks geen tijd meer voor. Zo vind ik het heerlijk om elke week ons dekbed te wassen, want ik slaap gewoon altijd nét even lekkerder in een pas gewassen bed. 'S middags maakte ik deze heerlijke havermoutkoekjes naar een recept van Lekker&Simpel. Echt een aanrader! En zondag sliep ik lekker uit en had ik alle tijd om te bloggen en alvast vooruit te werken. Het was weer een heerlijke week <3

Hoe was jullie week?Mijn aanrader voor deze week:

CONVERSATION

19 reacties:

 1. Wat een heerlijke week met prachtige foto's! Dat horloge ziet er trouwens erg gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige foto's! Heerlijk om op het terras wat te eten en te drinken. Die sushi ziet er zo lekker uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Yay, ik heb nu ook weer de Cosmopolitan! En die sushi ziet er heerlijk uit, yummy <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Prachtige horloge en leuke diary trouwens!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke zonnige week & nu er tegenaan in je nieuwe baan
  xxxxxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk overzicht. Ik kan ook echt zoveel lekkerder slapen als mijn bed net verschoond is.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's en wat leuk dat je een horloge hebt gekregen zeg! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke maar drukke week. Je horloge is zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, die sieraden zijn zo mooi! Prachtig. Liefs Wies

  Natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM