Photo Diary #19

I'm back! Na twee drukke weken op school, heb ik nu weer alle tijd om te bloggen. En ik heb superveel zin om weer allerlei leuke artikelen te schrijven voor jullie. Komende week kunnen jullie nog een Primark Shoplog verwachten en nog allerlei andere leuke artikelen! In mijn Photo Diary kunnen jullie alles lezen over mijn afstudeerpresentatie, baktalenten en heel veel gezelligheid. Lees je met me mee?

Zondag en maandag was het Pasen en dat hebben we uitgebreid gevierd met heel veel eten haha. De dagen begonnen met een uitgebreide brunch, paaseitjes als snacks en s'avonds gezellig gourmetten. I love it! Mijn favo paaseitjes komen van de Hema, melkchocolade met brunch. Die zijn zo lekker! 
Hebben jullie een fijne Pasen gehad?

Vorige week kreeg ik ook twee paar nieuwe sneakers binnen, en alhoewel ik beide echt geweldig vind, moet ik van mezelf een keuze maken. Ze lijken namelijk zoveel op elkaar, dat twee paar overbodig zou zijn. Inmiddels heb ik een keus gemaakt en ben ik voor de Adidas gegaan, deze stonden al zo lang op mijn wishlist. En ik ben er echt heel blij mee! <3 S'middags zocht ik ook nog op Pinterest naar mooie wooninspiratie. De laatste tijd ben ik echt into de marble print, zo mooi! Bij H&M zag ik in de home shop ook allerlei mooie items met deze print, dus die ga ik nog even bestellen. Toen ik naar FunX aan het luisteren was op de radio hoorde ik echt een super leuk nummer - waarvan ik dacht dat het Rihanna was - maar het bleek dus het nieuwe nummer van Eva Simons. Echt een heel gaaf nummer!

Woensdag heb ik de hele dag aan school besteed. Want de volgende dag moest ik namelijk mijn scriptie verdedigen tegenover een jury op school. De laatste stap in mijn afstudeerproces! Ik heb mijn presentatie zo vaak geoefend. Ik heb hem zelfs voor mijn vriend gedaan, zodat ik van hem nog feedback kon krijgen. 'S middags maakte ik deze heerlijke smoothie met appel, banaan en blauwe bes. De jar is trouwens van Hema, kwam hem laatst tegen in de winkel en vond hem erg leuk!

Donderdag was het zover, mijn afstudeerpresentatie! Nadat ik drie weken geleden van school te horen had gekregen dat mijn scriptie was goedgekeurd, keek ik uit naar de verdediging. Ik moest al om 9.00 uur - dus ik had s'ochtends niet veel tijd om zenuwachtig te zijn. Mijn presentatie ging echt super goed gelukkig! En ik zat netjes binnen de tijd en wist antwoord op alle vragen van de jury. Daarna moest ik - en mijn familie en vriend - het lokaal uit. Want de jury ging in beraad over het eindoordeel. De 30 minuten op de gang waren echt de meest zenuwslopende momenten ooit. Daarna werd ik weer teruggeroepen in het lokaal en moest ik plaatst nemen tegenover de jury. Ik was GESLAAGD! Wauw ik was zo blij! Nadat ze hun feedback hadden verteld, hoorde ik dat ik een 7,5 heb! Ik ben zo enorm blij! 'S avonds ging ik gezellig met vriendinnen eten en dronken we een heerlijk wijntje om te vieren dat ik geslaagd was <3

Vrijdag was zo'n heerlijke dag! Ik ontbeet lekker in het zonnetje op het balkon met een super leuk boek (Voor jou van Jojo Moyes) Daarna ging ik nog even naar de markt om vers fruit en andere boodschappen. En ik kon het niet laten om eventjes langs de ijssalon te gaan - die bij ons om de hoek zit haha. Ik nam twee bolletje Coconut ijs - die smaak is zo lekker! 'S avonds ging ik nog gezellig naar een vriendin en keken we Alles Mag op Vrijdag - we hebben zo moeten lachen daarom. Echt een heerlijke dag met dat zonnetje en gezelligheid <3

Zaterdag was het regenachtig - zo jammer! - ik was al helemaal gewend aan het zonnetje en zonder jas naar buiten. Ik besloot een recept uit te proberen van I Love Health - namelijk dit heerlijke Kwarkbrood. (Oké ik moet jullie eerlijk vertellen dat ik vorige week ook al geprobeerd had dit kwarkbrood te maken, alleen toen was ik het bakpoeder vergeten - ik dacht wat maakt één zo'n theelepeltje nou uit? - nouja veel dus want het kwarkbrood bleef compact en plakkerig. Haha oeps!) Nu had ik dat ingrediënt er wel ingedaan en was hij perfect gelukt! Het recept vind je hier
'S middags bekeek ik ook nog even de nieuwe collectie van Beautiful Bijoux, waar ik sinds kort artikelen voor schrijf. Ze hebben weer zoveel leuke items binnen, ik kon haast niet kiezen! Vooral deze ring ik combinatie met zilveren tattoo's vond ik gaaf! Ook kreeg ik mijn nieuwe pakketje van H&M binnen met dit gave Coachella shirt. Kan niet wachten om deze te dragen naar een festival - helaas niet de echte Coachella - but I keep on dreaming!

Hoe was jullie week?

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Wat een heerlijke week. Van harte gefeliciteerd met het afstuderen! Super joh! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een heerlijke week voor je, geweldig dat je geslaagd bent! Om 9:00 al moeten, dat lijkt me echt fijn inderdaad, want dan kun je van te voren niet zoveel stressen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke diary, lekkere week heb je gehad en wat fijn dat je geslaagd bent!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met je slagen!! Mooie foto's maak je trouwens.
  Liefs Idwerd

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM