My current wishlist

Na een hele hectische week - en twee weken niet bloggen sorry! - vond ik het weer eens tijd worden voor een nieuwe blogpost. Omdat de zomer eraan komt en het afgelopen weekend ook weer heerlijk zonnig was, heb ik een aantal mooie items uitgezocht voor jullie die sinds kort op mijn wishlist staan. Onder andere een camel coat, zwarte fringe bag en witte sneakers. Kijk je met me mee?

Camel coat
Ik ben al langere tijd op zoek naar dè perfecte camel kleurige jas. Helaas ben ik deze nog niet tegengekomen. Bij New Look spotte ik dit exemplaar wat toch aardig in de buurt komt! Helaas hadden ze deze vorige keer niet in de winkel hangen, dus misschien ga ik hem nog op de website bestellen.
Hebben jullie hem al in het echt gespot?

Michael Kors tas
Al vanaf dat ik vorig jaar mijn eerste Michael Kors tas kocht ben ik dol op het merk. Vorige week ontving ik een magazine van Michael Kors waar de nieuwste collectie in gepresenteerd werd. Wat een prachtige items! Deze tas is een van mijn favorieten, want ik vind de kleurencombinatie erg mooi voor de zomer en je kan hem met allerlei kleuren combineren.

Adidas t-shirt
Leuk voor een casual outfitje én leuk om in te sporten. Do I need to say more?

Grijze midi-jurk
Deze jurk spotte ik in de webshop van H&M en inmiddels heb ik hem ook besteld en ontvangen. En ik ben er super blij mee! De jurk heeft de perfecte lengte en sluit mooi aan. Helaas is het nog een beetje koud om hem te dragen, dus ik kijk uit naar de zomer!

Gestreepte top
Ik heb inmiddels al een aardige collectie gestreepte shirts, maar ik heb er eigenlijk nooit genoeg. Deze blouse vond ik ook erg mooi en ik ben benieuwd hoe deze in het echt valt. Het zakje en de knoopsluiting aan de achterkant maken het shirt net even anders.

Witte sneakers
Zoals ik jullie vorige keer al vertelde was ik eigenlijk geen sneaker-meisje, totdat ik vorige maand mijn eerste paar Adidas Superstar sneakers kocht. Toen was ik om! En nu zou ik ze ook graag nog in het wit willen. (Of misschien toch de Adidas Stan Smith? twijfel twijfel)

Supertrash trui
Deze trui verkopen ze in vier verschillende kleuren, maar de grijze met zilveren opdruk vind ik het allerleukste. Helaas is de trui wel wat prijzig, dus ik spaar nog even door - en hoop in de tussentijd op een leuke kortingscode haha. Ik kan in ieder geval niet wachten tot deze in mijn kast hangt!

Fedora
Mijn lichaam wordt altijd snel bruin in de zomer, maar mijn gezicht verbrand vrij snel. Daarom is een fedora altijd perfect! Dit exemplaar zag ik in de webshop van h&m en ze verkopen hem in het naturel en zwart.

Zwarte short
Eigenlijk is dit een sportshort, maar ik vind hem ook leuk om casual te dragen in de zomer. Verder zit hij vast heerlijk - dus deze ga ik zeker ook nog even bestellen!

Zwarte fringe bag
Deze tas is van de H&M Coachella collectie en ik vind hem er heel gaaf uitzien! Ik weet dat Primark en Zara ook nog hele mooie exemplaren in de nieuwe collectie hebben, dus ik ga ook nog even verder  kijken. Maar deze tas is perfect voor de festivals deze zomer!

Wat staat er nog op jouw wishlist voor de lente/zomer?


CONVERSATION

8 reacties:

 1. Het hoedje vind ik schattig! die zal jou ook zo mooi staan met jouw blonde coupe!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke wishlist vooral de witte sneakers vind ik leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je hebt echt een hele leuke stijl! Dat hoedje en die gestreepte t-shirt vind ik ook ontzettend leuk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gave items, ik vind vooral die camel coat en fringe tas erg pretty!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook nog op zoek naar de perfecte camel coat haha. Toffe items!<3

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Toffe items! :) Dat hoedje en de gestreepte top zijn helemaal tof!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een mooie wishlist, je hebt echt een gave stijl

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM