Mijn nieuwe horloge van Cluse

Afgelopen weekend viel er een super leuk pakketje in de brievenbus, namelijk mijn nieuwe horloge van het merk Cluse! De laatste tijd ben ik dol op simpele, classy horloges - ik heb onder andere al een horloge van DW. En ik ben dan ook super blij met mijn nieuwe horloge! Hij is van de La Bohème collectie en is zilver met zwart. Kijken jullie met me mee?De Cluse La Bohème collectie bestaat uit dameshorloges met verschillende kleuren bandjes en diverse wijzerplaten. De horlogebanden zijn voorzien van een kliksysteem, waardoor je gemakkelijk van bandje kan wisselen. Zo past je horloge altijd bij je outfit. 
De horloges worden geleverd in deze mooie leren hoes met het Cluse logo erop. Heel handig om het horloge in op te bergen als je het niet draagt. 

Ik ben voor de Cluse La Bohème Silver White/Black gegaan. Een heel mooi classy horloge dat bij elke outfit past. De wijzerplaat is met een diameter van 38mm best groot voor mijn pols, maar ik vind het wel erg mooi staan. Het bandje is van echt leer. De laatste tijd hou ik van de minimalistische horloges, geen diamantjes of schakels, gewoon heel mooi basic. 

Ik ben erg blij met mijn nieuwe horloge! Het design is prachtig en hij is erg licht aan mijn pols. Het horloge kostte €89,95 en je vind hem hier!


Deze review bevat producten die 
door een bedrijf/merk zijn opgestuurd


CONVERSATION

23 reacties:

 1. Mooi merk is dat! Ik wil zelf graag nog een nudekleurig horloge.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Die nudekleurige variant is inderdaad ook prachtig <3

   Verwijderen
 2. Wauw wat een prachtig horloge! Echt een beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou van Cluse! Hele mooie horloge.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw echt een heel mooi horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooi horloge! Dat hoesje is ook prachtig.

  Natureofhappiness.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel erg mooi! Alleen 1 vraagje, kan je de bandjes dan los bestellen?

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM