Winkelen bij Primark Venlo

Tijdens de midweek Centerparcs zijn we ook naar Venlo geweest en we namen een kijkje bij de Primark. Het is een mooie, ruime winkel en het was heel opgeruimd en rustig. Totaal anders dan Primark in Rotterdam Alexandrium. Benieuwd naar de leuke items die ik spotte? Neem dan snel een kijkje!Ik ben heel enthousiast over deze Primark, omdat deze zo rustig en opgeruimd was. Ik had me al voorbereid om chaos en drukte, maar daar was niks van waar. Verder is het een mooie locatie, middenin het centrum en dus goed bereikbaar. De winkel is niet zo groot als Primark Eindhoven of Den Haag, maar ze hebben er alles. Inclusief een klein gedeelte met interieurspulletjes en een sportafdeling. We waren allemaal heel goed geslaagd, zelfs de mannen! En we gingen met een goed gevulde auto weer terug naar Centerparcs. Ik ben echt super blij met mijn aankopen (een trui konden jullie gisteren al zien in mijn outfit post). De rest laat ik morgen aan jullie zien! 


CONVERSATION

18 reacties:

 1. Wat een mooie filiaal! Ik krijg nu zelf ook veel zin om bij te Primark te gaan shoppen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja het is een prachtig filiaal! Aanrader om een keertje heen te gaan

   Verwijderen
 2. Toevallig ben ik gisteren in de Primark in Zoetermeer geweest. Stuk kleiner, maar ook helemaal niet druk. Ik woon zelf dichtbij Arnhem en die is echt gigantisch groot en ook altijd erg druk. Venlo is wel erg ver weg. Jammer, want het ziet er heel goed uit. You snooze you lose! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik merk ook dat de kleinere filialen vaak opgeruimder en rustiger zijn. Zoetermeer ben ik nog nooit geweest, is dat een fijne Primark?

   Verwijderen
 3. Ooh het lijkt alsof ze weer veel leuke spullen hebben, ik krijg weer zin om te gaan! :-) Ben benieuwd naar je aankoopjes!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ze hebben inderdaad heel veel leuke spulletjes op dit moment! <3

   Verwijderen
 4. Jeetje, wat is het er rustig! Ik denk dat ik binnenkort maar eens een dagje Venlo moet plannen. Zijn er verder ook leuke winkels? Ik zie namelijk ook een tasje van Mango staan, hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja Venlo is leuk om een dagje te gaan winkelen! Primark, H&M, Vero Moda, Mango etc!

   Verwijderen
 5. Veel geshopt. (: Ik ben echt al lang niet meer naar de primark geweest.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Valt mee, maar wel paar items waar ik super blij mee ben!

   Verwijderen
 6. Haha, wowwww! Die foto van de auto! Ik vind het altijd leuk om even te neuzen bij Primark.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha ja het lijkt heel veel, maar we waren met zijn 6en ;)

   Verwijderen
 7. Waaauwie wat een tassen!! Ik vind de Primark gewoon top :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik hou echt van de Primark =)
  In april ga ik weer lekker shoppen bij de Primark , ik zie al leuke dingen op de foto's !
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja de collectie is erg leuk op dit moment. Veel plezier alvast!

   Verwijderen
 9. Oeh ik ben benieuwd naar je aankopen. Wat is het lekker rustig zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk! Ik ben benieuwd wat je allemaal gekocht hebt!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM