Photo Diary #16

Ik heb echt een heerlijke week achter de rug, want maandag vertrok ik samen met mijn vriend, z'n ouders, broer en zus (en hond) voor een midweek naar Centerparcs Het Meerdal in Limburg. We hebben gewandeld, gezwommen, gewinkeld, heerlijk gegeten en genoten! Lees je met me mee?
Maandagochtend hebben we alle spulletjes ingepakt en de auto volgepropt. Bizar hoeveel je eigenlijk meeneemt voor maar vijf daagjes vakantie. Maar voordat we echt konden vertrekken naar Limburg, moest ik nog eerst langs school. Ik moest namelijk mijn scriptie inleveren! Super spannend! En ik ben zo zenuwachtig om de uitslag.. Daarna reden we door naar het Meerdal. We hadden een prachtige 8-persoons cottage met maar liefst twee luxe badkamers en een mooi uitzicht over het meer. Nadat we uitgepakt hadden en wat gegeten gingen we snel naar Aqua Mundo, het tropische zwembad van Centerparcs. Met glijbanen, wildwaterbaan, kruidenbad, bubbelbad en normale zwembaden. Heerlijk begin van de week <3

Dinsdag hebben we heerlijk ontbeten om vervolgens naar Venlo te gaan. Het was ongeveer een halfuurtje rijden, lekker dichtbij dus! En wat is Venlo een leuke stad! Mooie gebouwen, leuke cafeetjes en veel winkels. Sinds een halfjaar is er ook een Primark in Venlo en daar moest ik natuurlijk even een kijkje nemen! Ik verbaasde me om de rust en de opgeruimde winkel. Ik ben Primark in Alexandrium gewend, waar het altijd druk en rommelig is. En deze winkel is het tegenovergestelde. Er was heel veel leuks en ik ben dan ook goed geslaagd. Ik laat alles deze week aan jullie zien in een uitgebreide shoplog! Na het dagje Venlo aten we s'avonds gezellig wat met zijn allen en speelden we het spelletje Cluedo. Dat is nog best lastig! haha en ik had ook - helaas - verkeerd gegokt wie er 'vermoord' was en was daardoor af. 

Woensdag was mijn schoonmoeder jarig en dat hebben we uitgebreid gevierd. We hadden in het dorpje een heerlijke Limburgse vlaai gehaald en allemaal kaarsjes. En de cottage versierd met ballonnen en slingers. Het was een dag vol met gezelligheid en lekker eten. Want 's avonds gingen we nog heerlijk met zijn allen gourmetten <3


Donderdag besloten we na het ontbijt een mooie wandelroute in de buurt te gaan lopen. Het was heerlijk zonnig deze dag dus we genoten extra van het wandelen met dit mooie weer. We kwamen diverse jachtplekken tegen in het bos, die bestonden uit een stoeltje met een lange ladder eronder. En ik moest natuurlijk dit stoeltje in het zonnetje even uitproberen. Ik had daar best een paar uurtjes kunnen zitten zo lekker in de zon met het mooie uitzicht. We hadden in totaal 7 kilometer gelopen - maar dat had ik helemaal niet door in de mooie omgeving. Na de wandeling aten en dronken we wat een speelden we een paar kaartspelletjes. Kennen jullie Duizenden? Erg leuk kaartspel, wat een beetje lijkt om Rummikub.

Vrijdag maakten we na het ontbijt nog een mooie wandeling de andere kant van het bos op. Er waren allerlei leuke bruggetjes om het water mee over te steken. De hond durfde niet over de bruggetjes - want deze bewogen veel - dus mijn schoonvader liep eventjes om met de hond. Na de wandeling was het tijd om weer in te pakken, want de heerlijke midweek zat er helaas weer op! Samen met mijn vriend en schoonzus ging ik nog even naar Eindhoven om te winkelen en lekker te lunchen bij La Place. Ik had een heerlijke Focaccia met tonijn, een chocoladebavarois taartje en witte chocolademelk. Vooral die chocolademelk was heerlijk, deze maken ze van stukjes echte chocolade en warme melk. Aanrader! <3
En toen was het weer weekend. Thuis lagen er een aantal super leuke pakketjes op me te wachten. Binnenkort meer hierover op mijn blog. En ik kocht zaterdag bij de Action dit super leuke lijstje met veren. Ik had hem al op verschillende blogs voorbij zien komen en vond dat deze ook heel mooi bij ons interieur paste. Er zijn trouwens twee groottes van dit lijstje, maar ik ben voor de kleinste gegaan. Die vond ik net iets mooier bij ons huis passen. Verder heb ik in het weekend heerlijk genoten van het zonnetje, gezellig wat tijd met familie doorgebracht, vakantiefoto's gekeken, strandwandeling gemaakt, nieuwe gerechten uitgeprobeerd en foto's gemaakt voor mijn blog. 
______________________

Komende week ga ik beginnen met de Bikini Body Guide van Kayla Itsines (die heb ik 2 maanden geleden gekocht, maar ben er nog niet mee begonnen.. oeps!) en krijg ik de uitslag van mijn scriptie. Spannend!

CONVERSATION

15 reacties:

 1. Leuk dat je even bent weggeweest! En ik zou sowieso ook in dat stoeltje gaan zitten hahaha, hopelijk heb je goed nieuws over je scriptie <3!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heerlijk dat je even lekker een paar daagjes bent weggeweest! Doet een mens altijd goed.
  Leuke plog om te lezen & wat heb je het leuk gedaan met die foto's zo in het klein naast elkaar!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oeeeh ik zie Triangl!! Ik ben heel benieuwd! Het lijstje heb ik ook, vind hem zo leuk, en dat voor dat geld!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er uit als een onwijs gezellige week! Nog gefeliciteerd met je schoonmoeder!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. gorgeous shots sweetiepie!<3

  anyway mind to follow each other dear?
  lemme know if you want:)

  http://paramitadana.blogspot.ocom/

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuke foto's! Ziet eruit als een hele leuke week. Ik ben heel benieuwd naar die Triangl, haha. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele erg leuke fotos!Ziet eruit dat je een leuke week hebt gehad!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Centerparcs leuk zeg! Nog gefeliciteerd met je schoonmoeder en haha ik ga doordeweeks als ik vrij ben naar de primark dan is het altijd rustig

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een leuke foto's weer =)
  Center parcs is echt leuk.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke foto's weer =)
  Center parcs is echt leuk.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. super leuk om weer te zien, ik ben nog nooit bij center parcs geweest, schande? nog gefeliciteerd met je schoonmoeder liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Jaaaa Center Parcs, het Meerdal is echt leuk ik ben er ook eens geweest - mijn vriend heeft me Center Parcs verslaafd gemaakt haha!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM