Mooie jassen voor de lente

Afgelopen weekend was het heerlijk weer. En toen ik naar buiten wilde om met vrienden naar het terras te gaan kwam ik erachter dat ik helemaal geen voorjaarsjas meer heb. Alleen mijn leren jasje van Zara, maar die was nog iets te koud. Daarom zocht ik vandaag op verschillende webshops naar de mooiste jassen voor de lente. Vooral die met pastelkleurtjes vind ik erg leuk! Kijk je met me mee?

Ik zie nu pas dat vijf van de acht jassen van Only komen haha. Ze hebben daar zoveel leuke jassen voor het voorjaar! Ik was er laatst in de winkel om de Brighton spring coat te passen, alleen de witte was helaas uitverkocht in mijn maat. Mijn favorieten zijn de witte van Only en de lichtblauwe van Vero Moda. Als mijn maat is aangevuld ga ik ze denk ik beide bestellen.
_____________________

Q: Wat zijn jullie favorieten?

CONVERSATION

10 reacties:

 1. Die pastelkleurtjes zijn zo leuk! Hele mooie jassen!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke jassen! Die twee lichtblauwe vind ik de leukste <3

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind ze allemaal echt heel erg leuk! Helemaal mijn stijl :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die lichtblauwe jassen zijn erg leuk.
  Wauw en je hebt over de 1500 volgers!!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie jassen! Ik heb zelf laatst een hele mooie lichtblauwe gekocht bij H&M.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Aaah, mooie pastelkleurtjes! Ik vind de lichtblauwe van de Vero Moda echt heel leuk. x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind ze echt allemaal prachtig :( haha nu wordt mijn wensenlijst nog groter

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Prachtig. Ik vind de twee blauwe het allermooist.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM