De zilveren iPhone 6

Twee weken geleden mocht ik een nieuwe telefoon uitkiezen, omdat mijn abonnement bij Vodafone af liep. En ik ben voor de zilveren iPhone 6 met 16GB gegaan. Gelukkig mocht ik eindelijk een nieuwe, want de batterij van mijn iPhone 5 kon echt niet meer. Ik moest hem soms wel drie keer per dag opladen. De komende twee jaar is deze beauty van mij - en hopelijk houdt deze batterij het langer vol! Kijk je met me mee?

Ik heb de dagen afgeteld tot ik een nieuwe telefoon mocht, want zoals ik al vertelde was mijn batterij niet meer zo goed. Ik ben voor de iPhone 6 gegaan. De apps, bestanden en contacten overzetten van mijn oude naar nieuwe telefoon ging heel gemakkelijk met iCloud en iTunes. Ik vind de iPhone 6 echt een prachtig design hebben. Wel vind ik hem glad en daardoor best lastig vast te houden, maar gelukkig heb ik een heel fijn hoesje waardoor dat niet meer is.
Heel fijn aan deze iPhone vind ik ook de vingerafdruk scanner. Je hoeft geen code meer in te toetsen, maar alleen maar je vingerafdruk op het rondje te leggen. Super handig!

Ik vond het trouwens best gek om mijn nieuwe telefoon te gaan gebruiken en mijn 'oude' telefoon niet meer. Ik bracht elke dag door met mijn geliefde iPhone 5 en deze was dan ook vrijwel altijd in mijn hand of in mijn buurt te vinden. En nu ging deze opeens de kast in en kwam daar de iPhone 6. Gelukkig was ik hier binnen twee dagen ook helemaal aan gewend. En nu kan ik niet meer zonder!

Eerlijk gezegd ben ik behoorlijk onhandig met telefoons - en laat ik hem helaas ook regelmatig vallen. Daarom heb ik er maar ook gelijk een goed hoesje bij gekocht. Mijn oog viel gelijk op dit mooie exemplaar van Muvit. Het hoesje is magnetisch waardoor je je telefoon er gemakkelijk uit kan halen. Hij kwam eergisteren goed van pas, want toen liet ik mijn telefoon vallen op de badkamervloer - oeps! - maar gelukkig was er niks aan de hand.

Ik ben trouwens helemaal verliefd op deze iPhone hoesjes van Michael Kors. Ik spotte deze in de Amerikaanse webshop van het merk. Je hebt ze in allerlei leuke kleurtjes, maar mijn favoriet is de kleur Peanut. Ik moet nog even op zoek naar een Nederlandse winkel of webshop waar ze ook verkocht worden. Hebben jullie deze al ergens gespot?

Q: Welke telefoon en hoesje heb jij?

CONVERSATION

9 reacties:

 1. Ik heb een Samsung A4 mini met een tpu hoesje. Deze komt een klein randje over het scherm heen. Ik ben namelijk ook een enorme kluns en laat mijn telefoon regelmatig vallen. Doordat het hoesje deels over het schema valt, gaat het scherm nu niet zo makkelijk stuk �� xo Daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt allemaal heel luxe! Ik vind Iphones zo mooi, maar ik kan er gewoon niet mee omgaan. Ik blijf maar bij de Samsungs, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb precies dezelfde telefoon, hij is echt fijn en mooi! Ik heb hem nu vier maanden, maar helaas is de batterij al wel wat slechter geworden :(

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super fijn! Momenteel gebruik ik een iPhone 5C & mijn abonnement loopt nog tot en met mei 2016 volgens mij... Dus dat is nog even geduld hebben tot een iPhone 6! Maar dat komt wel goed :) Veel plezier met je nieuwe telefoon!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook enorm van mijn iPhone6 :)
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een beauty <3 Ik zou eigenlijk ook een mooie nieuwe telefoon moeten kopen, met mijn gebroken schermpje en volle geheugen. Als ik dit zo zie, wordt dat wel heel erg aantrekkelijk.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Het design van de Iphone 6 vind ik zo mooi! Echt 100keer mooier dan de oude Iphones. Bij mijn vriend is de batterij van de 5 ook echt bad momenteel, snap dat niet. Ik heb sinds kort de samsung galaxy s5 en die batterij is super, aan het eind van de dag nog 50/60%!!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM