Photo Diary #15

Naast dat mijn leven afgelopen week bijna geheel bestond uit het werken aan mijn scriptie, heb ik toch een hele fijne week gehad. Zo ging ik gezellig met vriendinnen eten en naar Fifty Shades of Grey, spelletjes doen met vrienden en staat er een leuke mini-vakantie op de planning! Lees je met me mee?

Na een druk, maar gezellig weekend was het maandag weer tijd om aan de slag te gaan met mijn scriptie. Ik moet hem begin maart inleveren, dus de tijd begint te dringen. Gelukkig heb ik een strakke planning gemaakt en moet ik het op deze manier wel gaan halen. Het gezegde: 'De laatste loodjes wegen het zwaarst' herken ik nu echt! Gelukkig kon ik tijdens het drukke typen naar het prachtige horloge aan mijn pols staren. Ik ben nog steeds zo blij met mijn horloge van Daniel Wellington!  

Dinsdag ging het schrijven van mijn  scriptie super goed, want ik had een hele gezellige avond in het vooruitzicht. Ik ging weer heerlijk koken samen met vriendinnetjes en daarna gingen we naar de film Fifty Shades of Grey. Nadat ik alle drie de boeken heb gelezen was ik echt heel benieuwd naar de film. Ik hoorde best wat negatieve reacties van iedereen over de film, maar zelf vond ik hem eigenlijk wel goed! Af en toe hadden ze iemand wel beter kunnen casten. Zo had ik me de broer van Christian echt heel anders voorgesteld! En vind ik Rita Ora in de rol van Mia ook niet zo. Hebben jullie de film al gezien? En wat vonden jullie er van?

Woensdag ging ik gezellig naar mijn ouders om daar samen met mijn moeder nog wat aan te passen aan mijn scriptie. Het is altijd fijn om even feedback te krijgen je werk. 's Avonds bekeek ik de foto's van de nieuwe collectie van H&M ter ere van het festival Coachella. De collectie bestaat uit shorts, kimono's, croptops en sieraden en prijzen variëren van 5 tot 50 euro. De collectie is vanaf 26 maart online te bestellen en hangt in geselecteerde winkels. Er zitten een paar hele leuke items tussen dus ik kan niet wachten tot de collectie te koop is. 'S avonds appte een vriendin ook nog deze foto van haar kat. Deze lag in deze grappige houding te slapen. Maf he hoe lenig katten zijn?

Donderdag kon ik echt mijn bed niet uit komen. Dus ik besloot nog even lekker te blijven liggen met mijn warmtedeken aan. Het was een mooi moment om gelijk even bij te lezen op Bloglovin. Ik liep alweer een paar dagen achter, dus heb nu weer van iedereen alle leuke blogjes gelezen! 'S middags ging ik eventjes om boodschappen, een mooi moment om gelijk even mijn nieuwe sneakers van Adidas in te lopen! En daarna was het weer scriptie-tijd. Onder het genot van een kop Rituals jasmijn thee was dit helemaal niet zo erg!

Vrijdag regende het hier helaas de hele dag. Zo jammer! Ik had net hoop op een vervroegde lente, nadat ik het eerste krokusje al had gespot. Omdat het toch zulk saai weer was ging ik maar weer de hele dag aan mijn scriptie - saai he al dat scriptie in mijn diary ;) S'middags kwam mijn vriend terug van sport en nam dit heerlijke broodje tonijn voor me mee! 's Avonds gingen we gezellig bij vrienden eten en deden we 30 Seconds. Ik word altijd zo zenuwachtig van dit spel haha. We deden mannen tegen de vrouwen. De mannen wonnen de eerste keer, maar wij de tweede keer! 

Zaterdag werd ik wakker van de regen op het dak. Ik besloot lekker uitgebreid te ontbijten om vervolgens weer aan de slag te gaan. 's Avonds gingen we gezellig naar vrienden van ons. We deden het kaartspel 'Duizenden'. We waren allemaal heel fanatiek en hebben uiteindelijk vijf uur lang gespeeld haha. Het was super gezellig <3

Zondag heb ik lekker uitgeslapen en scheen gelukkig weer de zon! 'S middags heb ik heerlijk aan mijn scriptie gewerkt met het zonnetje op mijn gezicht. Daarna gingen we weer lekker frietjes eten bij mijn schoonouders en maakten plannen voor de eerste week van maart. Mijn schoonmoeder wordt dan 65-jaar en we willen gezellig een weekje weg met zijn allen. We denken aan Centerparcs. Heel veel zin in! <3
____________________________

Q: Hoe was jullie week?

CONVERSATION

11 reacties:

 1. Center parcs is altijd erg leuk! Mooie foto`s meid, ziet eruit als een leuke week.
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke photo diary weer! Ik ben nog niet naar 50 shades of grey geweest, ik ben er ook niet echt nieuwsgierig naar. Ik hoor allerlei slechte dingen over deze film. En ik ben erg benieuwd naar de collectie van H&M !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke foto's, die adidas sneakers zijn echt gaaf! Ik heb 50 shades ook gezien, vond hem wel goed. Ben benieuwd naar deel 2

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's! Succes met de laatste loodjes.
  Groetjes sabrina

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Drukke week weer gehad! Laatste loodjes wegen echt zwaar hè, ik krijg ook spontaan grijze haren als ik aan mijn afstudeertijd denk hahaha. Waar doe je onderzoek naar? Ik vond 50 shades ook echt geen slechte film hoor :) xo Daisy

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er weer leuk uit <3 dat spel lijkt me echt vreselijk(30 seconds) ik zou er inderdaad zo zenuwachtig van worden haha <3

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM