Photo Diary #12

Oeps! weer een dagje te laat met mijn Photo Diary. Moet er nog even aan wennen elke zondag deze te schrijven. Het was weer een super leuke week! Zo kreeg ik mijn Douglas pakketje binnen met maar liefst drie nieuwe Mac lipsticks, ging ik gezellig lunchen met collega's en had ik een feestje van vriendinnen. Lees je met me mee?

Maandag begon ik mijn werkdag met een goed ontbijt. Ik ben dol op magere kwark met amandelen en blauwe bessen! En een kop koffie om mee wakker te worden. Ik heb altijd moeite om mijn bed uit te komen maandag, nadat ik in het weekend zo fijn kan uitslapen. Op internet kwam ik deze mooie quote tegen en ik deelde hem met jullie op Instagram. Ook zag ik in de folder van Kruidvat dat ze nu ook Victoria's Secret bodylotions en splashes verkopen. Ik nam na het werk een kijkje, maar vond de collectie - helaas - tegenvallen. Er waren maar een paar geuren en die had ik al bij Etos gekocht. Jammer!


Dinsdag was het weer erg koud buiten, tijd voor een heerlijk warme trui! Deze kocht ik twee weken geleden bij h&m en ben er super blij mee! S'middags nam ik op het werk weer een heerlijk soepje. Deze keer probeerde ik de Gado Gado soep! Toen ik thuis kwam na werk besloot ik lekker een omelet te maken voor mezelf. Mijn vriend heeft al een paar dagen griep en uitgebreid voor mezelf koken doe ik eigenlijk nooit. Dan eet ik liever iets makkelijks :)

Woensdag kwam er echt een super leuke e-mail binnen in mijn mailbox! Namelijk van Beautiful Bijoux. Ze hadden een paar weken terug een oproepje geplaatst dat ze op zoek waren naar bloggers om gastartikelen te schrijven op hun website. Ik had me daar toen voor aangemeld, maar nooit bedacht dat ik het ook daadwerkelijk zou worden! Ik mag binnenkort samen met negen andere bloggers gaan schrijven voor deze webshop. Super veel zin in! I keep you guys updated!
Verder had ik s'avonds eindelijk tijd om de nieuwe Cosmopolitan te lezen. Ik kreeg voor kerst een abonnement van mijn ouders en deze maand ontving ik het eerste nummer. Ook lakte ik s'avonds mijn nagels met mijn nieuwe Essie lakje. Ben er tot nu toe heel tevreden over!


Donderdag spotte ik deze super leuke jassen in de webshop van H&M. Ze lijken een beetje op de jas van Zara die vorig jaar zo populair was. Je vind ze trouwens hier. Ik heb zelf de blauwe besteld en ben benieuwd hoe hij valt qua maat. Verder kwam ook mijn Douglas pakketje binnen. Ik bestelde drie lipsticks van Mac en een lipgloss van NYX. Meer hierover lees je binnenkort!

Vrijdag had ik alweer mijn laatste werkdag! De tijd vliegt als je het naar je zin hebt. Ik was tijdelijk aangenomen bij een bedrijf en mijn contract liep helaas af. 's Middags ging ik gezellig met een paar collega's lunchen bij Zin In als afscheid. Ik had een heerlijk stokbroodje met gebraad in mosterd salade. Het was super gezellig en ik kreeg ook nog een heel lief cadeau van twee collega's! Ik ben dol op groene thee, en bij Rituals hebben ze een heerlijke met Jasmijn. Bedankt meiden! :)

 Zaterdag kon ik heerlijk uitslapen. Helaas regende het bijna de hele dag, dus tijd voor series! Toen het droog was ging ik eventjes de stad in, want ik moest nog leuke cadeautjes kopen voor twee vriendinnen, die s'avonds hun verjaardag vierden. Bij Hema hebben ze hele leuke spulletjes, dus daar ben ik goed geslaagd. Na het eten ging ik omkleden voor het feestje. Ik trok mijn nieuwe Boef shirt aan van Colourful Rebel. Ik ben daar echt super blij mee! Ook had ik mijn nieuwe kettinkje aan van The Little Green Bag - die jullie misschien al op Instagram voorbij hebben zien komen. We gingen eerst gezellig bij een vriendin thuis wijntjes doen en daarna de stad in. Het was een hele gezellige avond! <3

Zondag schrok ik pas om 1 uur wakker - oeps! Maar wel fijn om zo lang uit te kunnen slapen. Als lunch at ik rijstwafels met pindakaas. Daar ben ik echt dol op laatste tijd! Verder keek ik nog een paar afleveringen van Pretty Little Liars. Ik vind het echt super spannend laatste tijd! En s'avonds aten we weer heerlijk frietjes! Het is trouwens heel raar om op zondagavond geen wekker te moeten zetten voor mijn werk. Ik kan morgen namelijk heerlijk uitslapen. En dat is lang geleden op maandag! 

Komende week staan er weer super leuke dingen gepland! Die lees je in mijn Diary van volgende week!

CONVERSATION

12 reacties:

 1. Leuke diary! Die lipsticks zien er mooi uit±

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke diary, ik heb toevallig vandaag mijn eerste Mac Lipstick binnengekregen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat super leuk dat je mag bloggen voor Beautiful Bijoux!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Klinkt als een fijne week! Wel raar dat je wekker niet meer afgaat maandag. Maar ook wel een keer lekker! Hoop dat je snel weer een baan vind! Dat boef t-shirt wil ik ook al heel lang hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel lieve Merel! En het was ook een super fijne week <3

   Verwijderen

INSTAGRAM