Mijn Daniel Wellington horloge

In mijn Photo Diary en op Instagram vertelde ik het al: ik heb een nieuw horloge! Hij is van het merk Daniel Wellington en is in het echt nog mooier dan op de foto. Ik ben er in ieder geval heel blij mee. Wil je zelf ook een Daniel Wellington horloge? Ik heb een fijne kortingscode voor jullie! Lees je met me mee?

Ik heb lang getwijfeld tussen Classic St Mawes Lady of Classic Bristol Lady, want beide kleuren vond ik erg mooi en goed te combineren met mijn garderobe. Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt en ben ik voor Bristol gegaan. Ik heb de gouden/rosé versie gekozen, omdat ik al een zilveren horloge heb. Toen ik mijn Daniel Wellington horloge net had, kon ik niet stoppen met ernaar te kijken. Hij is zo mooi en minimalistisch! Bovendien is hij heel dun en weegt vrijwel niets als je hem om hebt. In het begin is het leren bandje nog wat stug, maar na een dag of twee zit hij prima. 

Het horloge wordt geleverd in het luxe doosje wat je hierboven ziet. Hierin staat Daniel Wellington gegraveerd. Hetzelfde geldt voor de binnenkant van het bandje van het horloge, hier staan ook de initialen DW. Ik vind het doosje erg handig, want als ik mijn andere horloge draag kan ik mijn DW horloge hier mooi in opbergen. 

Het merk Daniel Wellington komt uit Zweden en ze verkopen verschillende horloges voor mannen en vrouwen. Je kan kiezen uit een leren bandje of een NATO bandje en een zilveren of gouden/rosé klokje. Ik vind zo'n NATO bandje echt heel gaaf voor de zomer, dus ik denk dat ik die nog ga bestellen. Dat vind ik ook zo leuk aan de horloges van Daniel Wellington, dat je heel makkelijk kan afwisselen met de bandjes. Zo lijkt het of je ieder keer een ander horloge om hebt. Wil je zelf ook zo'n prachtig horloge bestellen van Daniel Wellington? Met de code 'zeeuwsmodemeisje' krijg je maar liefst 15% korting! En de verzendkosten zijn gratis. Wees er snel bij, want de code is geldig tot 15 maart!

___________________________________

Q: Wat vind jij van de horloges? En welke variant is jouw favoriet?Deze review bevat producten die door een merk zijn opgestuurd


CONVERSATION

27 reacties:

 1. Heel erg leuk! Waar kan ik hem bestellen, of heb ik daar dubbel en dwars over heen gelezen? Veel liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Het linkje zit onderaan in de naam Daniel Wellington! Liefs <3

   Verwijderen
 2. Wat een mooi model heb je gekozen! Past heel erg bij je stijltje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel erg mooi. Niet te opvallend, maar wel heel chique.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind deze horloges echt prachtig. Toch maar mijn vriend lief aankijken voor mijn verjaardag haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja he! Zou lief zijn inderdaad als je die voor je verjaardag krijgt!

   Verwijderen
 5. Hij is echt prachtig! Ik hou hier zo van

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heeey! Hope you have a great day!
  Do you want to follow each other via bloglovin? If yes, just follow me there and I'll follow you back soon!


  http://www.bloglovin.com/blogs/anna-alina-3947784

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben jaloers! Hij is zo ontzettend mooi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hij is prachtig! Ik kan alleen nooit horloges dragen, dus dat is een beetje jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind het echt een super mooie horloge!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wauw deze kleur vind ik echt heel erg mooi! En bedankt voor de kortingscode :D

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik hou van Daniel Wellington en het model dat jij gekozen hebt is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind het echt een hele mooie horloge! Heel simpel eigenlijk maar toch super gaaf. Ik zou wel graag een zwarte willen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Supermooi! Ik zat zelf te twijfelen tussen deze en die ik zelf net heb aangeschaft.. Die vond ik uiteindelijk toch wat beter bij mijn stijl passen en mijn vriend vond die mooier haha. Die van jou staat wel super tijdloos en klassiek, ik had hem ook op plaatjes gezien op Pinterest en daar vond ik hem heel leuk staan!!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik had trouwens nog een vraag! Ik heb gewoon een Gravatar op Wordpress (mijn blogaccount) en Blogger.. Maar zie steeds geen foto! Enig idee hoe dit komt?!

   Verwijderen
 14. Ik heb dezelfde, maar dan met een zwart leren bandje. ;) Het is het enige item dat ik elke dag weer opnieuw draag!
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM