Photo Diary #9


Ik heb bij mijn enquête vaak de reactie gehad dat jullie persoonlijke berichten leuk vinden om te lezen en dat ik die vaker moet plaatsen. Daarom post ik vanaf nu elke maandag weer een Photo Diary! Deze week heb ik onder andere een fotoshoot gehad voor een campagne van de Provincie, heb ik vakantieplannen gemaakt en ging ik gezellig met vriendinnen koken. Lees je met me mee?

Maandagochtend ontving ik de bevestiging van mijn inschrijving bij Colours by the Sea. Dat is een Colorrun van 5 kilometer over de boulevard van Vlissingen. Vorig jaar heb ik ook meegedaan met een vriendin en het was super! Daarom twijfelden we dit jaar geen minuut en schreven ons gelijk in!
's Ochtends had ik een fotoshoot in de HZ voor een nieuwe campagne van Provincie Zeeland. Ik vertel jullie hier later meer over! Daarna moest ik gelijk door naar mijn werk. Ik werk sinds kort fulltime als projectmedewerker bij een bedrijf. En heb het super naar mijn zin.
Toen ik thuis kwam van mijn werk was mijn vriend druk bezig met koken. Dus ik plofte op de bank om nog even een serie te kijken. Hij had een bieflapje met pepersaus, verse groenten en aardappelkroketjes gemaakt. Het was heerlijk!

Dinsdag stond ik weer vroeg op om naar mijn werk te gaan. Het was heel koud buiten dus ik had lekker mijn warme tartan sjaal van Pieces om. Na het werk haastte ik me naar het huis van een vriendinnetje, want bij haar gingen we heerlijk koken. Samen met nog een andere vriendin koken we iedere week iets lekkers en kletsen we gezellig bij. Deze week maakten we een heerlijke salade met gerookte kip (die eten we eigenlijk altijd haha). Het was weer super gezellig <3

Woensdag stond ook weer een dagje werken op het programma. In de pauze zag ik in mijn mailbox dat de KLM Werelddealweken zijn begonnen! Dat betekend dat je twee weken lang met heel veel voordeel een vliegreis kan boeken naar allerlei plaatsen over de hele wereld. Mijn vriend en ik willen dit jaar weer super graag terug naar de Caribbean, dus we zijn druk aan het kijken welke eilanden we deze keer willen bezoeken. Paar jaar terug hebben we samen Curacao en Aruba bezocht. En ik ben vorig jaar naar Bonaire en Curacao geweest. Dit jaar twijfelen we nog, er is zoveel keus! Hebben jullie nog tips? Toen ik thuis kwam van werk zag ik dat mijn Shabbies bezorgd zijn! Ze zitten perfect en zijn heerlijk warm. Ik ben er super blij mee!

Donderdag besloot ik mijn donut maar weer eens in mijn haar te doen. Met behulp van wat bobbypins lukte dat gelukkig. Daarna snel naar mijn werk. In de pauze at ik lekker een broodje Smos (broodje gezond) met een soepje. In de kantine op het werk maken ze elke dag twee verse soepen. Deze keer had ik groentesoep, yum! S'avonds besloot ik met een vriendin tickets te bestellen voor Latin Village! We wilden vorig jaar al graag gaan, maar toen konden we niet. Ik heb er echt heel veel zin in <3 

Vrijdag bestond mijn blog twee jaar! Ik had nooit verwacht dat zoveel meiden mijn blog zouden gaan lezen en volgen. Ik ben iedereen daar super dankbaar voor! Hou mijn blog in de gaten voor de winactie die eind deze week online komt! Nadat ik weer 8 uur gewerkt had was het eindelijk weekend!! Nadat ik thuis even wat had gegeten en omgekleed ging ik naar een vriendin en haar huisgenootjes. We hebben de hele avond gekletst, wijntjes gedaan en verschillende spelletjes. 

Zaterdag kon ik heerlijk uitslapen en na een gezonde lunch ging ik even de stad in. Ik wilde voor een nieuwe foundation kijken en even langs de H&M. Ook kocht ik een aantal leuke spulletjes voor mijn winactie! Uitiendelijk kwam ik met twee foundations thuis, want ik kon niet kiezen. Ik vertel jullie deze week welke ik gekocht heb en wat ik er van vind! Mijn vriend en ik zouden s'avonds tapas gaan eten, want ons favoriete tapasrestaurant heeft een nieuwe kaart. Alleen hij voelde zich niet lekker en lag met griep op de bank. Ik besloot lekker wat simpels te koken en daarna samen onder een fleecedekentje een film te kijken. We keken Green Zone. Een actie-film met Matt Damon. Best een goede film! 
Zondag was ik al vroeg wakker. Ik nam een heerlijk ontbijtje en plofte op de bank neer om series te kijken. Ik ben nu weer helemaal up-to-date met Revenge, PLL en New Girl! Ook bekeek ik verschillende sites met telefoonabonnementen, want in februari loopt mijn abonnement af en dan mag weer een nieuwe telefoon uitzoeken. Ik denk dat ik voor de iPhone 6 ga, alleen ik twijfel nog tussen zilver en goud. Ik vind beide erg mooi. Mijn vriend voelde zich gelukkig alweer wat beter en 's avonds gingen we frietjes eten bij zijn ouders.

Q: Hoe was jullie week?

CONVERSATION

20 reacties:

 1. Erg leuke foto's! Vind vooral je shabbies amsterdam laarsjes super gaaf x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een drukke week, maar ook met leuke dingen zoals de fotoshoot en gezellig koken met vriendinnen.
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk overzicht! En het eten ziet er allemaal zo lekker uit! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heerlijke week! Jammer dat je vriend ziek was, maar die tapas halen jullie vast snel genoeg in! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke fotodiary! Leuke evenementen heb je in het vooruitzicht! Ik heb de Iphone 6 gold, ik vind de kleur goud erg mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben benieuwd naar de foto´s van de fotoshoot. Je zelf gemaakte foto´s zijn ook altijd mooi! En heeeel fijn een vriend die het eten klaar heeft wanneer je thuis komt haha. X

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat leuk om te lezen en je foto's te bekijken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fotodiaries zijn altijd leuk om te lezen! Leuk dat je dat nu elke week gaat doen! Fijne week.

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM