Photo Diary #11

En er is weer een week van januari voorbij! Wat gaat de tijd toch snel. 20 maart is het alweer lente!
Deze week heb ik weer veel leuke dingen gedaan, gekeken en ontvangen. Zo kwamen mijn pakketjes van Douglas en The Little Green Bag binnen, keek ik de prachtige film The Best of Me (van de schrijver van The Notebook) en heb ik weer heerlijk gegeten. Lees je met me mee?

Maandag was het weer gedaan met het uitslapen, want mijn wekker ging weer om 7 uur. Ready for work! Ik droeg deze outfit van Primark en H&M naar werk. Toen ik in de pauze even op mijn telefoon keek, zag ik dat ik precies 1399 followers had op Bloglovin! Ik plaatste een berichtje op Instagram, wie graag mijn 1400e follower wilde worden. Super bedankt meiden! Inmiddels zit ik er alweer ruim overheen. Na het avondeten besloot ik mijn kledingkast maar eens op te ruimen. Onze studeerkamer - waar de kledingkast staat - was echt een enorme bende. Dus een keertje opruimen was niet verkeerd. Ik heb altijd de neiging mijn kleding overal te leggen en te hangen, behalve waar het hoort. Dus ik heb netjes alles weer op de hangertjes gehangen - op kleur uiteraard. En het ziet er veel beter uit. Nu hoef ik ook niet meer zo lang voor mijn kledingkast te staan, omdat ik geen idee heb wat ik aan moet. 


Dinsdag was mijn laatste dagje van het Uzuma Steady programma. Ik vind de sapjes - in ieder geval de meeste - erg lekker. Maar toch ging het me op den duur tegen staan om er vier per dag te drinken. Ik heb me er wel netjes aan gehouden hoor! Toen ik thuis kwam van werk zag ik dat mijn pakketje van Douglas bezorgt was! Ik had twee producten van Mac besteld en ben er super blij mee. 'S avonds ging ik gezellig samen met twee vriendinnen koken. Deze keer maakten we een maaltijdsalade met spekjes en geitenkaas. Heerlijk! <3


Op het werk hebben we een kantine met een redelijk uitgebreid assortiment. Deze keer koos ik voor een maaltijdsalade - ja ik ben gezond bezig de laatste tijd haha. Toen ik thuis in de brievenbus keek zag ik dat mijn bestelling van The Little Green Bag bezorgd was. Yay! Ik bestelde dit prachtige zilveren kettinkje en ik ben er super blij mee. Mijn vriend moest werken s'avonds, dus ik keek de film The Best Of Me. Ik had al veel over deze film gelezen en ik was super benieuwd. The Notebook is een van mijn favoriete films - en deze film is van dezelfde schrijver. Ik heb eerlijk gezegd wel af en toe een traantje weg moeten pinken - want het is echt een prachtige film. Het is een van mijn favoriete films en een echte aanrader! Je kan hier de trailer kijken. 

Ik probeerde deze nieuwe variant van Spa uit. Bruisend water met een mint smaakje, best lekker. Ik probeer de hele maand januari minstens 1,5 liter per dag te drinken - want ik drink altijd te weinig. En ik moet zeggen dat het goed lukt! Mijn favoriete everyday parfum is Black Opium. Ik ontdekte deze geur eind vorig jaar en ben er dol op! 's Avonds probeerde ik een nieuw recept uit. Hete Kip van Allerhande. Het gerecht was erg lekker, maar viel wel zwaar. Ik maakte het wel met Basmati rijst in plaats van witte rijst, omdat ik dat lekkerder vind. 
Vrijdag is mijn favoriete dag, omdat dan het weekend weer voor de deur staat. Ik kwam deze grappige quote tegen op internet en plaatste hem op Instagram. Toen ik na het werk even om boodschappen ging spotte ik serieus al paaseieren! Pasen is serieus pas over 2,5 maand dus ze zijn er weer vroeg bij haha. 's Avonds bekeek ik ook nog even de nieuwe lente collectie van H&M en ik spotte deze prachtige leren pumps <3  Ze komen in februari online en in de winkels en zijn er ook nog in het felblauw. 
Zaterdag had ik geen zin in brood, dus ik maakte deze heerlijke wraps met zalm als lunch. Er zijn zoveel variaties hiermee. Ik koos voor roze zalm met sla en komkommer. Na de lunch ging ik eventjes de stad in - en ik kon het niet laten even bij de H&M binnen te lopen. Deze blauwe blouse en boyfriend denim vond ik prachtig! Oja en ik kocht ook twee nieuwe Essie lakjes. Die laat ik komende week aan jullie zien!

Sunday fun runday! Na een heerlijk ontbijtje met bananen pannekoekjes besloot ik het hardlopen weer op te pakken. Afgelopen jaar ging het super goed, maar door het koude weer was ik ermee gestopt. Super dom van mezelf natuurlijk, want nu moet ik weer opbouwen. Ik loop trouwens op de Skechers Flex Appeal. Ik vind dit echt heerlijke schoenen om op hard te lopen. Door het memory foam lijkt het net of je op pantoffels loopt. Zo heerlijk zacht aan je voeten! Ook bieden ze een goede ondersteuning en loop ik geen blaren. Als avondeten at ik deze volkoren wrap met sla, gerookte kip en cashewnoten. Dit recept zag ik op Instagram voorbij komen en het was heerlijk!

Q: Hoe was jullie week?


CONVERSATION

11 reacties:

 1. Wauw, wat een lekkere recepten. Die moet ik nog eens van je overnemen!
  Ik blijf je Photo Diary erg leuk vinden!
  xxxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat zilveren kettingkje is echt heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie en leuke foto's =)
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wist helemaal niet dat er een nieuwe boekverfilming van Nicholas Sparks was, snel kijken! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke foto's, Black Opium wil ik ook wel graag hebben en wowwwwww 1399 volgers, je gaat super topper!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wow die paaseitjes zijn mooi! Waren dat de eitjes die je tegen kwam of is dat van internet?
  en WOW je blogloving volgers! Ik kom daar niet eens in de buurt, gefeliciteeerd <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie foto's!
  Wat leuk voor je dat 1399 volgers hebt op Bloglovin :o
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een mooi aantal bloglovin' volgers heb je zeg, wauw! Ik ben echt dol op zalmwrap en bananenpannenkoekjes hihi <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat ben je goed bezig!! Inmiddels weer 30 volgers erbij haha. Leuke diary x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ziet er allemaal weer heerlijk uit en zoveel volgers, wauw! :)

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM