Photo Diary #10

Een dagje later dan gepland, door mijn winactie van gisteren, maar hier is mijn Photo Diary van afgelopen week! Het was een rustige week, maar wel met een paar leuke hoogtepunten! Zo kreeg ik mijn Boef shirt binnen van ColourfulRebel, mijn proefpakket van Uzuma en ging ik lekker high tea'en! Lees je met me mee?

Ik ga elke werkdag met de bus naar mijn werk. En ik vind het heerlijk om dan de nieuwe artikelen van mijn favoriete blogs te lezen. Hierboven zie je ook mijn nieuwste aanwinst, de grote reliefvaas van Hema met daarin takken van de katoenplant. Ik zag dit bij de tante van mijn vriend thuis en vond het er super leuk uitzien! Dus ik heb ze bij een bloemist hier in de buurt gehaald.  Oja en ik had afgelopen week deze leuke blazer bij H&M gekocht. Ben er super blij mee en ik laat jullie deze week een outfitfoto zien met deze blazer :)
Ik probeer elke ochtend goed te ontbijten, alleen deze ochtend schoot het er een beetje bij in. Ik was te laat, dus nam snel een bakje kwark mee met cruesli uit de koelkast om op mijn werk op te eten. Toen snel snel naar de bus en had hem gelukkig gehaald! In de pauze was het weer tijd voor een heerlijk vers gemaakt soepje in de kantine. Deze keer koos ik voor romige mosterdsoep. Toen ik aan het eind van de middag thuis kwam was mijn H&M pakketje bezorgd! Yay <3
Het was weer een koude ochtend, dus tijd voor mijn warme blauwe sjaal van Pieces. Ik heb deze sjaal in vier verschillende kleuren, omdat hij super fijn is voor de herfst en winter. Hij past ook mooi bij mijn tas van H&M. Ik ben trouwens echt super happy met mijn Boef t-shirt van ColourfulRebel! De pasvorm is fijn en ik ben blij met mijn kleurkeuze. Oja en mijn pakketje van Uzuma was s'middags bezorgd. Arme postbode - want het was een behoorlijk zwaar pakket. Toen ik hem uitpakte waren alle sapjes nog helemaal bevroren! Ik ga vijf dagen lang het programma Steady uitproberen en vertel jullie er deze week alles over!


Op het werk was iedereen nieuwsgierig naar de sapjes die ik dronk. Vooral naar de groene - waar onder andere chinese kool en broccoli in zit! Sommige snapten niet hoe ik het weg kreeg - omdat de groene varianten er niet zo smakelijk uit zien - maar ze zijn erg lekker! Op WeHeartIt kwam ik deze mooie quote tegen en ik besloot hem gelijk te delen op Instagram. Ik vind het zelf ook belangrijk om aardig te zijn tegen iedereen en altijd alles te waarderen, want je weet nooit hoe lang je van iets mag genieten. 
Als avondeten had mijn vriend deze heerlijke lasagne gemaakt <3


Vrijdag had ik een super gezellige dag op het werk! Eerst hadden we het foute uur geluisterd van Q-music en daarna besloten een collega en ik een aantal liedjes aan te vragen bij Request van FunX. Werd ze een paar minuten later opeens teruggebeld of ze in de uitzending wilde. Super grappig! 
Toen ik thuis kwam van werk had mijn vriend weer heerlijk gekookt en daarna ploften we op de bank om Ajax te kijken. Halverwege de wedstrijd kwamen er nog een paar vrienden langs. Na de wedstrijd hebben we nog een paar kaart/drank-spelletjes gedaan en daarna nog even de stad in. Was een hele gezellige avond! Ik droeg mijn nieuwe shirt van H&M - die in mijn pakketje zat- en ben er super blij mee!


Zaterdag ging ik s'middags gezellig Chocolate tea'en bij Honeypie met mijn moeder en oma. Dat is high-tea'en, maar dan met allemaal heerlijke chocolade-hapjes. Super lekker! Ik droeg mijn nieuwe H&M blazer met mijn ripped jeans. En s'avonds hadden mijn vriend en ik geen zin om te koken, dus we hadden chinees besteld. We hadden een menu'tje met nasi, babi pangang, tjap tjoi, saté en mini loempiaatjes. Het was heerlijk <3 

Zondag had ik weer een paar afleveringen gekeken van de serie Once Upon a Time. Vooral de Frozen afleveringen vond ik super leuk! Kennen jullie deze serie? 'S Avonds gingen mijn vriend en ik weer heerlijk frietjes eten bij mijn schoonouders en deden we een paar potjes Regenwormen. En daarna hadden we thuis nog fijn tv gekeken met een grote bak popcorn! Het was weer een heerlijk weekendje zo!

Q: Hoe was jullie week?

CONVERSATION

19 reacties:

 1. Arme postbode? Arme mama die ermee mocht sjouwen :-)
  Weer een leuk weekoverzicht!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke foto's en de vaas met de takken erin vind ik erg mooi je brengt me op ideeën!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk weekoverzicht! Ik ben benieuwd naar wat je van de drankjes vond...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt Patricia! Je leest het deze week op mijn blog!

   Verwijderen
 4. Leuk Tara!! Ik ben ook benieuwd naar de drankjes aangezien ik al zolang twijfel om ze te bestellen haha. En wat is een regenwormen spel? Ik spuugde zowat mijn thee uit toen ik t las haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Sabrina! Regenwormen is een super leuk dobbelspel haha :)

   Verwijderen
 5. Leuke foto's. Ik ben benieuwd naar het verslag van je uzuma drankjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Ik schrijf er deze week een artikel over :)

   Verwijderen
 6. super leuke foto's :D die uzuma drankjes vond ik zelf een beetje tegenvallen >.<

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Femke! Welk programma had jij gevolgd van Uzuma?

   Verwijderen
 7. Leuk overzicht weer! Ik vind Regenwormen echt zo'n leuk spel.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je foto's zijn prachtig. Ik vind je tas met sjaal erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. wat een leuke foto's allemaal! Ik ben erg benieuwd naar je sapjes en naar de shoppingsessie bij de H&M :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat een leuke week! Ik ben benieuwd naar de outfitpost :)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Leuke foto's!! Het was inderdaad erg koud. Je blazer van de H&M is ook erg leuk! X

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Stuk voor stuk erg leuke foto's!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM