H&M blazer

Vandaag laat ik jullie mijn outfit zien die ik aanhad toen ik zaterdag ging high tea'en. Ik droeg mijn nieuwe blazer van de H&M lente collectie en mijn nieuwe ripped jeans. Daarover had ik nog wel mijn warme primark jas en een dikke sjaal, want het was behoorlijk koud! Lees je met me mee?

Ik heb twee weken geleden een statief voor mijn camera gekocht, want jullie gaven in de enquête aan graag meer outfit foto's te willen zien op mijn blog. Helaas was het regenachtig buiten toen ik mijn camera en statief uit wilde gaan proberen. Dus ik heb mijn outfit foto's binnen gemaakt. Dat was best wennen met het licht, dus laat het maar weer snel lente worden! 
Ik ben overigens heel tevreden over het statief, die bestelde ik hier

Blazer/Jeans/T-shirt - H&M // Schoenen - Converse // Horloge - Michael Kors


CONVERSATION

28 reacties:

 1. Wat een super leuke outfit =)
  Je blazer is echt heel leuk.
  Liefs Jorinda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hele leuke outfit! Lekker licht alweer , zin in de lente!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het staat je super mooi!!
  Heel lenteachtig, chique jasje
  XXX

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die blazer is echt een plaatje! Super mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke blazer! Een keer wat anders dan een standaard effen blazer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik zag hem ook al op je Instagram! Wat een beauty <3

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Super leuke blazer, ik zag hem al op instagram!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leukerd, hij staat je ook erg goed! <3

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een onwijs leuke blazer, staat je goed!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM