Mijn eigen domein + een nieuwe layout

Allereerst sorry dat ik de afgelopen dagen zo afwezig ben geweest. Zoals jullie misschien wel gemerkt hadden lag mijn blog er helemaal uit, maar dat had een reden.. Ik ben namelijk druk bezig geweest met een nieuwe lay-out én ik heb een eigen .nl domein aangevraagd. Vanaf nu kan je mijn blog bezoeken via www.zeeuwsmodemeisje.nl!

Wat mede de knoop doorgehakt heeft voor een nieuwe lay-out zijn jullie reacties in de enquête. Meerdere malen zag ik als reactie voorbijkomen: 'De artikelen staan onhandig' / 'De artikelen staan scheef op je beginpagina' etc. Daarom heb ik gekozen voor een strak en simpel design. Hopelijk vinden jullie het gebruiksgemak nu beter. Ikzelf ben in ieder geval super blij met mijn nieuwe design! 

Daarnaast liep ik - eigenlijk al een jaar haha- met het idee in mijn hoofd om een eigen domein aan te vragen. En dat heb ik eergisteren dan ook gedaan! www.zeeuwsmodemeisje.nl is nu officieel en ik ben er super trots op! Vergeet dus niet dat je vanaf nu via dit webadres naar mijn blog kan.

Vorige week heb ik ook een Instagram account voor mijn blog aangemaakt waar ik dagelijks foto's op post. Wil je een kijkje nemen? Klik dan hier

Binnenkort ga ik nog wat andere veranderingen doorvoeren, maar die verklap ik nog niet ;)CONVERSATION

15 reacties:

 1. Van harte gefeliciteerd met je domeinnaam en je nieuwe lay-out! Ziet er keurig uit, ga zo door! Liefs, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh wauw wat ziet dat er mooi uit zeg! Ik wil dit zelf ook zo graag, en je blogt nog wel met blogger zie ik! Hoe of waar heb je de domeinnaam aangevraagd als ik het vragen mag? :')
  X Emma

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel Emma! Super lief! Er staat een artikel in de planning op mijn blog over een eigen domein :)

   Verwijderen
  2. Ben super benieuwd naar dat artikel. Ik blog ook met blogger en wil heel graag een .nl domein maar ik heb geen idee waar ik moet beginnen...

   Verwijderen
 3. Super leuk dat je je eigendomein hebt! Gefeliviteerd! Je layout is ook heel kooi geworden :)
  Liefs.
  Jonne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er goed uit en gefeliciteerd met je domeinnaam!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd en je lay-out ziet er super uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een werk, maar het resultaat is er!!
  Nou die van mij nog :-)

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM