My Christmas gifts

Gisteren schreef ik al dat ik prachtige cadeautjes had gekregen voor Kerst. Waaronder bovenstaande portemonnee. Ik ben echt enorm verwend en kan het nog steeds amper geloven. Echt superlief! Kijk je met me mee? <3

Ik gebruikte al twee jaar een oude roze portemonnee van de H&M. Ik laat daar maar geen foto van zien, want ik schaam me er een beetje voor haha. Maar voor Kerst heb ik van mijn ouders deze prachtige portemonnee gekregen. Het is van dezelfde collectie als mijn tas: Jetset Travel. De portemonnee heeft een rits die makkelijk open en dichtgaat, een ritsvak voor muntgeld, drie opbergvakken voor briefgeld, 3 vakjes voor pasjes en een vakje voor mijn telefoon. Super handig, want hierdoor kan ik hem ook als clutch gebruiken. 

Van mijn ouders kreeg ik ook een halfjaar abonnement op Cosmopolitan. En het leuke was dat als je een halfjaar abonnement nam je er gratis het boek 'Voor jou' van Jojo Moyes, Opi nagellak en een Fab clutch erbij kreeg! Super happy, want ik was heel benieuwd naar dit boek. Ik ga er deze week gelijk in beginnen. Ik heb namelijk zoveel positieve reviews hierover gelezen. De Opi lakjes zijn van de Neon collectie, dus heel mooi voor komende lente en zomer. Ik laat ze snel aan jullie zien!


Mijn vriend en ik kregen van zijn zus het spel Risk. We zijn dol op gezelschapspelletjes, dus we waren ook super blij met dit cadeau. Nu kunnen we naast Kolonisten van Catan, Monopoly en Regenwormen ook fanatiek aan de slag met landen veroveren. Het leuke aan deze versie (de nieuwste) is dat je nu met soldaatjes speelt, in plaats van sterren. En er is nu een introductiespel wat maar ongeveer halfuurtje duurt. Makkelijk als je geen zin hebt in het echte spel van 2 uur!


Q: Wat is jouw favoriete gezelschapsspel?


bron foto cosmo/moyes

CONVERSATION

17 reacties:

 1. Wat een leuke cadeau`s! Een abonnement op een tijdschrift plus een boek is gewoon altijd goed ;)
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Allemaal leuke cadeaus, en ja vooral het eerste is heeel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw wat een mooie portemonnee! En een abonnement op de Cosmopolitan is natuurlijk nooit verkeerd :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen heb je gekregen! Ik speel haast nooit spelletjes. Heb te weinig geduld vrees ik ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeh wat een leuke spulletjes! Ik moet echt wat meer bordspellen gaan spelen,aangezien ik het altijd zo leuk vond maar het nooit meer doe. Monopoly was vroeger in ieder geval mijn favoriet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie cadeaus heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke dingen heb je gekregen!
  Vooral je portemonnee is leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM