Mijn beste aankopen van 2014

Ik heb het afgelopen jaar heel wat mooie aankopen gedaan. Daarom heb ik mijn tien beste aankopen van 2014 op een rijtje gezet. Het zijn stuk voor stuk items waar ik eigenlijk niet meer zonder kan en ik zou ze zo weer opnieuw kopen. Kijk je mee?

▸ Bovenaan mijn lijstje staat toch wel mijn Macbook Air. Ik gebruik hem elke dag en ben nog steeds super blij met mijn aankoop. Hiervoor had ik een Packard Bell laptop, die altijd vastliep en erg traag was. Macbook is zo'n vooruitgang! Het was een hele investering, maar dat was het zeker waard.

▸ Mijn twee na duurste aankoop dit jaar was mijn Michael Kors tas. Ik heb hier flink voor moeten sparen, maar ik ben er nog steeds super blij mee! De tas heeft veel vakjes, waardoor ik eigenlijk nooit meer wat kwijt ben ik mijn tas. En een groot pluspunt is ook het laptopvak waar mijn Macbook perfect in past. Zo kan ik deze veilig overal mee naartoe nemen.

▸ Toen ik in Londen was heb ik mijn eerste bodyspray en bodylotion van Victoria's Secret gekocht. En wat ben ik daar nog steeds blij mee! De geur van de bodylotions zijn heerlijk en je blijft ze de hele dag ruiken. Vooral de combinatie van de spray en lotion vind ik fijn, zo ruik je de geur extra lang. Mijn favoriet voor de winter is Amber Romance, een heerlijke warme geur.▸ In Londen kocht ik ook mijn eerste product van Nars, namelijk de Laguna Bronzer. Wat een fijn product is dit toch. Hij geeft mij dagelijks een mooie zomerse gloed. Ook kan je hem goed in laagjes opbouwen, want in de zomer wil ik mijn bronzer altijd wat donkerder dan in de winter. Ik breng hem aan met mijn favoriete kwast van Zoeva!

▸ Een aankoop die ik ook elke dag gebruik is mijn Tangle Teezer Elite. Deze borstel is echt geweldig! Ik heb nooit meer last van klitten en mijn haar is binnen enkele seconden uitgeborsteld. Ook kan ik mijn natte haar hier veilig mee uitborstelen, want hij voorkomt dat het haar beschadigd.

▸ Deze zomer schafte ik mijn duurste zonnebril ooit aan: de aviator van Ray-Ban. Ik kocht meestal ieder jaar een nieuwe zonnebril bij H&M, lekker goedkoop. Alleen ik hoorde zoveel positieve dingen over de zonnebrillen van Ray-Ban, dat ik besloot er een te kopen. Nog steeds ben ik super blij met mijn zonnebril. Hij beschermd mijn ogen namelijk veel beter tegen de zon dan een goedkopere zonnebril.


▸ Toen ik op vakantie was naar Curacao kocht ik daar met korting mijn allereerste Mac lipstick. De kleur Ruby Woo werd mij aangeraden en deze draag ik nog steeds wekelijks met veel plezier. Het is een prachtige rode kleur, die iedereen mooi zal staan. De lipstick blijft erg lang zitten, zelfs nadat ik wat gedronken of gegeten heb. Een paar weken terug heb ik bij de Douglas een tweede Mac lipstick gekocht en deze kleur bevalt net zo goed.

▸ Mijn favoriete parfum was altijd 'La Vie est Belle', totdat ik vorige week YSL Black Opium ontdekte. Wat een heerlijke geur is dat! Ik kan hem niet zo goed omschrijven, als je binnenkort een keer bij een parfumerie bent moet je hem maar eventjes ruiken. Het is in ieder geval mijn nieuwe favoriet!

▸ Hema veranderde dit jaar het gehele beauty assortiment, waardoor er allerlei nieuwe foundations, fijne mascara's, mooie oogschaduws en heerlijke lipglosses in de schappen lagen. Mijn favoriet die ik nog steeds vrijwel elke dag draag is de Hema Pretty Lips Lipgloss. De textuur van deze lipgloss/lipbalm is heerlijk zacht, waardoor je ermee wilt blijven smeren. Mijn favoriete kleur is Creamy Peach, een mooie nude kleur die bij elke outfit past. Echt een aanrader!

▸ Tot slot ben ik ook erg blij met mijn eigen .nl domeinnaam. Ik heb hier ruim 1,5 jaar over getwijfeld en begin deze maand de knoop doorgehakt. Ik merk dat mijn blog nu veel beter gevonden wordt via Google en dat bedrijven mijn blog serieuzer nemen. Alles draait nog wel op blogger, want dat bevalt prima.


Q: Wat zijn jouw beste aankopen van 2014?

bron foto 1/2/3/4

CONVERSATION

20 reacties:

 1. Wat een leuke lijst! Veel producten heb ik ook en ben ik heel tevreden over. Ben nu ook heel benieuwd naar Black opium. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Altijd leuk om te zien wat de beste aankopen waren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk om te zien ik moet er nog eens even goed over nadenken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw wat een gave aankopen! Die laatste, een eigen domeinnaam, zou ik ook nog graag willen hebben, haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk lijstje om te lezen! Ik ga Black Opium binnenkort zeker eens ruiken. Hoor er zoveel goede verhalen over.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk artikel! Veel leuker dan al die artikelen over de best gelezen artikelen van 2014 :P

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Mijn blogpost over mijn best gelezen artikelen van 2014 komt morgen online hahaha

   Verwijderen

INSTAGRAM