Happy New Year!

Time flies when you're having fun! Wat een heerlijk jaar was 2014, maar wat ging het snel voorbij. Het lijkt wel hoe ouder ik wordt, hoe sneller de jaren gaan. Het was een jaar vol onvergetelijke momenten, waar ik met veel plezier op terug kijk. Vandaag schrijven we de laatste pagina van dit jaar. Heb je al leuke plannen gemaakt voor vandaag? <3


Een nieuw jaar voelt voor mij toch altijd als een nieuwe start. Een nieuw hoofdstuk met weer 365 te vullen pagina's. Ik vind het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen en nieuwe dingen te doen en te ontdekken. Daarom heb ik vorig jaar een Bucket List gemaakt, waar ik nog steeds nieuwe dingen bij zet. Ik heb ook al een aantal dingen ervan uitgevoerd en daar kijk ik met veel plezier op terug! Maar er zijn nog zoveel dingen die ik graag zou doen. 
Ik wil in 2015 heel graag leren duiken, naar een groot festival, leuke baan vinden in de communicatie, cursus Indesign nemen, skydiven, naar Disneyworld en ... een nieuwjaarsduik maken! Wat zijn jouw plannen/doelen/wensen voor komend jaar?

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag en een heel gelukkig en gezond 2015! ♡

CONVERSATION

4 reacties:

INSTAGRAM