Korte enquête

Mijn blog bestaat nu bijna twee jaar alweer.. wat gaat de tijd toch snel! Ik heb inmiddels 1300 volgers op Bloglovin. En ik loop er al een tijd mee rond in mijn hoofd - maar vind het een beetje eng en spannend - een enquête voor mijn lezers! Zo kan ik jullie beter leren kennen en krijg ik hopelijk feedback en tips om mijn blog leuker en beter te maken.


Ik heb ervoor gekozen om de enquête anoniem te laten, zodat jullie volledig eerlijk alles kunnen invullen. Zo krijg ik denk ik de meest waardevolle en open antwoorden. Je mag natuurlijk altijd je naam erbij zetten! Dat vind ik ook erg leuk. Maar dat laat ik geheel aan jullie over. Het zijn in totaal 10 vragen en invullen neemt nog geen 5 minuten in beslag.


Alvast heel erg bedankt voor het lezen van dit artikel en het eventueel invullen van mijn enquête. Ik schrijf met veel plezier mijn artikelen en ik lees met nog veel meer plezier jullie reacties op mijn blog en social media. Het zou super zijn als mijn blog door jullie feedback en tips nog veel leuker en beter word. Als ik de 1500 volgers heb bereikt organiseer ik een grote winactie, dus blijf mijn blog volgen :)


CONVERSATION

4 reacties:

  1. Wat een heldere enquête! Ik heb hem natuurlijk ingevuld. Ga vooral zo door met je blog, ik vind hem top en ben heel trots op je. Liefs, Simone

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM