Christmas tag

Morgen is het eindelijk Kerst! :) Op verschillende blogs kwam ik al de 'Chrismas Tag' tegen en ik vond het super leuk om van iedereen de antwoorden te lezen. Daarom heb ik hem overgenomen. Alvast een hele fijne kerst allemaal en geniet er van! 

Wat ga jij doen met kerst dit jaar?
Eerste kerstdag vier ik samen met mijn familie en vriend. Als we wakker worden gaan we lekker brunchen. 's Middags lekker kerstmuziek luisteren en spelletjes doen. 's Avonds gaan we heerlijk eten bij mijn opa&oma samen met mijn ouders. Mijn ouders maken het voorgerecht, mijn opa&oma het hoofdgerecht en wij het toetje. Jummie! Tweede kerstdag vier ik met mijn vriend en mijn schoonfamilie. Weer gezellig spelletjes doen en misschien nog een lekker stuk wandelen met de hond. En volgens mij gaan we gourmetten, wat ik altijd erg lekker en gezellig vind! <3

Hoe ziet jouw ideale kerst eruit?
Veel gezelligheid, samenzijn met familie & mijn vriend en lekker eten. Cadeautjes uitpakken, warme chocolademelk, spelletjes en gezellige kerstmuziek. Dat maakt mijn kerst helemaal compleet!

Heb je een echte kerstboom of een neppe?
Een echte! Ik vind dat veel gezelliger met die dennengeur in huis. We hebben nu voor het tweede jaar een Nordmann en deze bevalt goed. Hij blijft mooi groen en valt niet uit. Hij 'drinkt' wel ruim een liter water per dag, dus we moeten hem steeds bijvullen haha. 


Wat voor kleur ballen zitten er in de boom?
Ons interieur heeft veel grijs en wit tinten. Dus daarom hebben we gekozen voor witte en zilveren kerstballen. En lekker veel glitter natuurlijk! We hebben ronde kerstballen en hartjes. En verder doen we altijd een lichtjesslinger in de boom en zo'n zilveren slinger. 

Speel je liever buiten in de sneeuw, of geniet je binnen van een kop warme chocolademelk?
Ahh ik hoop zo dat het nog gaat sneeuwen deze kerst! Ik vind dat altijd net iets extra's geven aan de feestdagen. Helaas is er nog geen enkel vlokje gevallen en het vriest niet. Maar om even terug te komen op de vraag, ik kan niet kiezen! Ik vind het heerlijk om gezellig warm binnen te zitten met een kop warme chocolademelk met slagroom, maar een sneeuwballengevecht houden vind ik ook super leuk!

Wat is je favoriete kerstsnack?
Ik ben dol op kerstkransjes en koekjes. Van die lekkere met chocolade en kraaltjes hihi <3Wat is je favoriete make-up look voor de kerst?
Ik denk dat het mijn standaard make-up look wordt, maar dan met iets meer glitter. Bijvoorbeeld door een mooie highlighter of eyeshadow met glitter. Felrode lipstick vind ik trouwens ook heel tof voor de kerst.

Wat draag je het liefst tijdens kerst?
Ik ben dol op paillettenjurkjes, dus ik denk dat ik die aandoe. Gecombineerd met een mooi paar hakken en een leuke clutch. 's Avonds als we lekker op de bank zitten en een spelletje doen, dan ga ik voor een comfy trui met warme legging.

Wat is je favoriete kerstfilm?
Dat is een lastige, even denken.. Een leuke film met veel gezelligheid en romantiek. Bijvoorbeeld Love Actually of The Holiday. In ieder geval alles behalve Home Alone! Die heb ik nu al zo vaak gezien haha. 


Wat staat er bovenaan op jouw kerstverlanglijstje?
Een puppy of kitten! Haha maar dat gaat hem helaas niet worden, want we hebben beiden niet genoeg tijd om daarvoor te zorgen. Maar een heerlijk parfum, zoals YSL Black Opium of een mooie lipstick, zoals Mac Candy Yum Yum zou ik graag willen krijgen van de kerstman ;) Verder ook een fijne en gezellige Kerstmis, lekker samen zijn met mijn vriend en (schoon)familie.

Wat is je favoriete kerstliedje?
Ik vind de cd 'Chrismas' van Michael Bublé fijn om naar de luisteren. Hij heeft een heerlijke stem en de liedjes kan je fijn meezingen. Verder vind ik de classic liedjes zoals Driving Home For Chrismas, Last Christmas en All I Want For Chrismas is You ook leuk.

Q: Wat zijn jouw plannen voor Kerst?CONVERSATION

6 reacties:

 1. Superleuke tag! Heel fijne kerstdagen gewenst en een heel mooi 2015 vol met leuke blogposts!

  liefs, Simone

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke tag, die laatste foto is echt te lief! Ik wens je hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. haha lief he! Jij ook hele fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar :)

   Verwijderen
 3. Je hebt hem echt heel erg leuk ingevuld! fijne feestdagen xx

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM