It's Christmas time

Kerst begint nu steeds dichterbij te komen! En ik heb er super veel zin in. Sneeuw, schaatsen, sneeuwballengevecht, kerstboom, lampjes, gezelligheid, lekker eten.. Ik kan zo nog wel even doorgaan. Kijk je mee naar ons huis in kerstsfeer?

Ik kijk ieder jaar enorm uit naar de kerstboom versieren en alle gezellige lichtjes en versiersels in huis zetten. Afgelopen weekend hebben we de kerstspullen van zolder gehaald en een mooie kerstboom uitgezocht. We zijn gegaan voor een Nordmann. Die hadden we vorig jaar ook en die beviel goed. Het ziet er nu super gezellig uit in huis met alle lichtjes <3 


Mijn vriend heeft nog een lichtjes-slinger in onze wilgentakken gehangen.
Zo hebben we een heel gezellig verlicht hoekje naast de bank. Mijn fluffy
kleedje van Ikea maakt het geheel mooi af. 

Kaarsen in kerstkleuren! En mijn grappige kerst-bril van de Primark.
Deze vond ik stiekem heel leuk bij de andere kerstspulletjes, daarom heb
ik hem bij de kaarsjes gezet. 

Herinneren jullie je dit boompje nog van vorig jaar? 
Ik kocht hem bij de Action en vind hem nog steeds erg leuk!

En mijn mooie Riverdale kaarsen - die ik voor mijn verjaardag kreeg - versiert met kerstballetjes.

Q: Is jullie huis ook al helemaal in kerstsfeer? 

CONVERSATION

8 reacties:

INSTAGRAM