Primark shoplog

Zoals jullie gisteren konden lezen mocht ik bij de pre-opening aanwezig zijn van Primark Den Haag. Het is een mooie en overzichtelijke winkel. Bovendien is de ligging heel centraal in de binnenstad, vlakbij winkels als Mango, V&D en Bershka. De collectie van Primark bestaat op dit moment onder andere uit fluffy truien, dikke vesten en heerlijk warme jassen. 


S'ochtends ging mijn wekker al om 6.30 uur, want het is ruim 2 uur met de trein naar Den Haag vanaf waar ik woon. Het was super donker buiten toen ik op de fiets naar het station ging, maar gelukkig regende het niet! In de trein heb ik heerlijk gelezen in mijn nieuwe boek: Toen ik je zag, van Isa Hoes. Een prachtig en meeslepend verhaal over Isa's leven met Antonie Kamerling. Hierdoor ging de tijd lekker snel en was ik voor ik het wist in Den Haag. Vanaf hier nam ik de tram naar het centrum. 

Bij binnenkomst kreeg ik een perskaart en een I love Primark tas met persinformatie en een giftcard. Daarna was het tijd voor een heerlijk ontbijtje en een rondleiding door de winkel. En daarna mochten we nog vrij winkelen. Een voordeel van zo'n pre-opening is dat je heerlijk rustig kunt winkelen, iets wat anders echt nooit kan bij Primark. Ook hingen alle maten er nog, wat ik ideaal vind. Want mijn maat is - helaas - vaak uitverkocht.

We kregen ook een preview boek mee met de collectie van Spring 2015. Er staan hele gave dingen in, zo viel mijn oog al direct op een prachtige kokerrok en zonnebril. Ik deel ze snel met jullie :)


En dan nu tijd voor mijn aankopen! Ik heb wéér een winterjas gekocht, haha oeps! Vorige keer namelijk ook al. Maar ze hebben ook zulke leuke jassen bij Primark voor een klein prijsje. De jas is heerlijk warm en heeft twee steekzakken. 
Hij kostte €25,- euro en de jas was er ook nog in het crème. 

It's so fluffy i'm gonna die! haha daar moest ik aan denken toen ik dit vestje zag hangen. Hij is zo heerlijk zacht en warm! Hij was er ook nog in het zwart en roze. Ik kocht hem voor €15,-

En tot slot kocht ik nog deze mooie denim met acid wash. Ik vind de skinny's van Primark heerlijk zitten qua pasvorm, dus deze kon ik niet laten liggen. De broek kostte €13,-
Ik ben echt super happy met mijn aankopen! 

Ik kocht ook nog een warm fluffy vest voor mijn moeder en een aantal kerstcadeautjes. Toen ik om 11.00 uur had afgerekend en de winkel wilde verlaten, stroomde de lange rij die buiten stond de winkel in. Wat een chaos! Mensen waren aan het duwen en trekken en de kledingstukken vlogen in het rond. Gelukkig kon ik veilig de winkel verlaten. Fjoee :) 

CONVERSATION

34 reacties:

 1. Leuke aankopen! Ik kan me voorstellen dat het heerlijk shoppen is in een bijna lege Primark!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je een leuke aankopen gedaan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke aankoopjes! Dat roze vest ziet er fijn uit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke aankopen! Ik vond het filiaal ook super mooi, ben benieuwd of het zo blijft :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik was er ook bij, erg leuk. Je hebt mooie items gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oehh ik heb ook zo'n soft skinny. Niet van de Primark maar deze lijkt me ook fijn! Leuke dingen heb je gekocht! Liefs, Nadia

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Mooie broek! Ik heb er ook een van de primark, maar die zakt te laatste tijd heel erg af.. volgens mij is de stretch eruit :(

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een toffe aankopen! Die jeans zijn te gek, acid wash blijft top!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. leuke jas! Dat vest heb ik in t roze, die is zo heerlijk om aan te hebben met dit koude weer.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje! De jas is inderdaad heerlijk warm voor de winter <3

   Verwijderen
 10. Zitten leuke dingen bij, zoals de jas! ^^

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die jas is echt leuk! En fluffy vesten truien blijven leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke dingen heb je gekocht!
  Ik vind vooral je jas er erg leuk uit zien!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM