Preview shoplog

Begin deze week ben ik gezellig een dagje gaan winkelen in Eindhoven met mijn moeder. We waren benieuwd naar de 'grote' Primark daar. Ik heb niet zoveel gekocht, omdat ik twee weken terug ook bij de Primark in Rotterdam Zuidplein ben geweest. Maar toch heb ik een aantal leuke artikelen weten te scoren. Ik laat ze morgen uitgebreid aan jullie zien! Hierboven zie je een sneak-peak van mijn nieuwe vest, t-shirt en ketting :)

CONVERSATION

7 reacties:

 1. Oehh de kleur alleen al van je vest vind ik prachtig! Ben erg benieuwd naar de rest van je items! xo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. He, die heb ik gister gezien! Ben benieuwd naar de rest

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een mooie kleur vest! Ik ben benieuwd naar de rest

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ben benieuwd, dat vestje ziet er heel leuk uit! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Tara,

  Ten eerste wil ik je even zeggen dat ik je artikelen echt superleuk vind! Ik bewonder je echt en je bent toch wel een voorbeeld voor mij!

  Ik blog zelf namelijk ook en zit vol inspiratie. Maar ik zou heel graag willen dat een goede blogger als jij eens naar mijn blog zou willen kijken, en misschien wat tips kan geven over dingen die ik beter anders kan doen of wat ik gewoon moet verbeteren of op moet letten. Zou je daarom misschien eens een kijkje willen nemen op mijn blog?

  Dit is de link: http://everydayagirlcode.blogspot.nl

  Alvast superbedankt!

  Xx Daphne Lippmann

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM