Winkelen in Antwerpen

Mijn vriend en ik zijn deze week een dagje gaan winkelen in Antwerpen. Het is ongeveer een uurtje rijden vanaf waar wij wonen, dus goed te doen. Mijn favoriete winkels daar zijn New Look, Forever21, Zara, Mango en H&M. Helaas is Mango soms net iets duurder in België. 
Morgen komt mijn shoplog online :)


Parkeren:
Wij parkeren de auto eigenlijk altijd bij Interparking Meir. Deze parkeergarage zit aan het begin van de Meir (winkelstraat). Hij is wel vrij prijzig, maar we hebben nooit zin om ver te lopen haha.

Eten:
Bron foto
We hebben heerlijk geluncht bij Délifrance. In Nederland kom ik daar eigenlijk nooit, maar in België eten we daar vrijwel altijd. Ze hebben lekkere verse stokbroodjes met allerlei salades. We hadden beiden een broodje martino. Die vinden we het lekkerst daar.

Winkelen:
Ik heb nog best wat items nodig voor de herfst. Maar ik kon helaas niet zo goed vinden wat ik zocht. 
Ik wil nog heel graag een mooie boyfriend jeans. Maar ik vind ze nooit zo mooi staan, ik lijk er namelijk kleiner door. Onderstaande jeans vond ik wel heel mooi, maar de scheuren leken me wel heel koud voor de herfst en winter haha. Jullie nog tips?Prachtige oorbellen bij H&MCONVERSATION

7 reacties:

 1. Winkelen in antwerpen is echt heel fijn. Ze hebben er winkels die je nergens anders vindt :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben dol op Antwerpen. Vooral de achterafstraatjes!

  Voor mij is het maar half uur/3 kwartier rijden naar Antwerpen, dus ook goed te doen :). En ik parkeer altijd aan de linkeroever (veel goedkoper) en dan loop ik door de voetgangerstunnel. Wel even lopen inderdaad maar ik vind dat altijd wel leuk omdat je dan ook al door allerlei steegjes met aparte winkeltjes komt. Het is echt al lang geleden voor mij, dus moet snel weer eens gaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die broek is heel leuk! En ik ben stiekem altijd een beetje verliefd op Antwerpen, vooral in januari, als er "solden" is. Ik hou van dat ene straatje met al die bijzondere winkeltjes, waarvan ik nu natuurlijk weer de naam niet weet haha!

  http://22dingen.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! ik ben afgelopen donderdag ook naar Antwerpen geweest om te shoppen

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Antwerpen is een leuke stad om te winkelen. Ben benieuwd naar je shoplog :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi die broek! Gewoon een beetje kou lijden dan maar, haha. En Antwerpen lijkt me heerlijk om te winkelen, maar net iets te ver als noorderling.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben er wel eens een weekendje weg geweest met een vriendin, je kunt daar echt fantastisch shoppen!

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM