Uggs bij Mediamarkt

Ik kreeg vandaag de folder van de Mediamarkt in mijn inbox. En toen zag ik dat woensdag het Gekkenhuis begint. Ze hebben nu allerlei leuke aanbiedingen bij MM. Waaronder dus deze Uggs voor maar 99 euro! Het gaat om de Classic Mini & Classic Short. In de maten 36-41. En de kleuren zwart, chestnut, grijs en chocolate.
Ik wil zelf nog een paar classic short uggs in het grijs. Dus ik ga zeker even langs woensdag :)

CONVERSATION

8 reacties:

 1. Gekke winkel voor uggs, maar wel leuke prijzen! Ik zou nog wel de zwarte mini's of shorts willen, maar heb al drie paar, dus 'mag' eigenlijk niet meer. Maar mochten er ook baby uggs in de aanbieding komen.. ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bedankt voor de tip! Ik heb nu twee paar uggs, maar wil nog graag een paar in de kleur chocolate :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. tof! Ik ben niet echt een mega fan van uggs! Bij anderen vind ik het dan wel altijd erg leuk staan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. whaaaa bedankt taar! ik ga woensdag gelijk naar de mediamarkt! kus, siem

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Echt uggs vind ik nog wel oke, maar neppe uggs vind ik zo lelijk. Maar ik denk niet dat dit iets voor mij is. Het is wel een aanbieding die ik echt niet had verwacht van Mediamarkt.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hmm bijzonder dit. Misschien ga ik er ook wel even voor kijken.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat apart! Wel erg leuk natuurlijk! Ik heb toevallig net nieuwe short uggs in Chestnut. Dus heb er geen meer nodig. Maar scheelt wel een hoop in de prijs!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind het zoo vreemd Uggs bij de mediamarkt haha

  BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM