Mijn herfst wishlist

Het wordt steeds kouder buiten dus ik heb wat herfst-proof items toegevoegd aan mijn wishlist. Het zwarte rokje is met een panty ook geschikt voor de herfst (mits het niet té koud is buiten). Ik vind het heerlijk om webshops langs te struinen op zoek naar mooie items. Het horloge en de witte sjaal zijn al onderweg naar mijn huis :) De spijkerblouse en het zwarte rokje waren helaas uitverkocht in mijn maat, maar die bestel ik nog als ze zijn aangevuld.


1. H&M // 2. H&M // 3. H&M // 4. New Look // 5. H&M 
6. ModeMusthaves // 7. Michael Kors // 8. Pieces // 9. H&M // 10. Manfield


Q: Welke items staan nog op jouw wishlist?

CONVERSATION

1 reacties:

  1. Oh wauw! Wat een prachtige items allemaal! Vooral dat horloge is echt super mooi en die jas trouwens ook! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

INSTAGRAM